Buna dimineata. Cainele tau este asa deoarece dupa cum ai zis nu iti permite timpul sa o scoti in fiecare zi.Majoritatea oamenilor isi bat unii caini pentru ca ei nu vor sa asculte. Daca as avea un pistol i-as impusca pe loc, nu inteleg ce le-au facut saracele animale unor oameni care aparent nu au minte.Deci raspunsul meu ar fi daca ai copii sau o ruda mai apropiata sau te intelegi bine cu vecinul/vecina si ai incredere in el/ea poti sa ii rogi sa ti-l plimbe macar odata pe zi. Inca ceva foarte important.Cainele are nevoie de spatiu unde sa creasca adica este recomandat sa stai la curte, eu am un rottweiler negru foarte frumos (mare) dar si foarte cuminte pentru ca de la varsta de 3 luni el a iesit la plimbare cu mine(bineinteles ca nu in lesa) si de atunci asa am continuat.E u am o curte foarte mare aproape de 1000 m2 si are cainele unde sa se distreze si unde sa rupa florile sotiei ) chiar daca mai face si chestii din astea este ceva normal petru ca este un caine de lupta.Iti urez mult noroc in continuare! Sper ca te-am ajutat.