Îmi pare sincer rău de pisicuță!
Știu sentimentul când îți moare un animal drag! Mie mi-au murit aproape toate animalele pe care le-am avut! Motivul, nici eu nu-l știu.
Am mai rămas acum cu un câine și o pisică!
Ah da, iar pisica ta a fost otrăvită!
Am trecut și eu prin asta cu un câine, acum doi ani! Primul meu câine, otrăvit de un vecin idiot!
Ce oameni tampiti! -.-
Era asa de scumpa, era alba in totalitate si avea ochii albastri, cum sa otravesti o fiinta asa dragouta?
1. Imi pare rău
2. Se prea-poate să fii fost otrăvită.Si bunica a călcat o pisică micuță, dar si-a revenit.
Neataa!
Nu prea ai cum sa vezi cauza decesului decat daca mergi la un doctor veterinar !
Si daca tot a murit fa-i si ei un mic mormant in spatele blocului (mi se pare o idee buna ) si fa-i o poza si bag-o intr-un jurnal cu poze de al tau, asa iti vei aminti mereu de ea
Pa-paaa!
Nu a fost otravita. Cand un animal e otravit scoate spume la gura, are privirea tulbure. Eu consider ca a murit dintr-o cauza organica. Numai bine!
Pai se poate sa fi fost otravita in proportie de 95% pentru ca altfel nu avea o moarte asa tragica imi pare rau
Ar fi putut sa moara daca manca un soarece otravit?
Categoric
Probabil o fi fost otravita sau a mancat ceva si s-a inecat, poate chiar cu paturica. Imi pare rau!
Nu a mancat nimic in seara aia
Hei imi pare foarte rau pentru ceea ce s-a intamplat cu pisicuta ta, si da e posibil sa fi fost otravita pentru ca eu am avut un catel si il tineam in curte si e curte comuna sunt mai multe case si vecinii mi l-au otravit
Saracuta... Poate avea vreo boala sau a murit de frig... E putin probabil sa fi murit otravita de cineva (poate doar daca cunosti pe cineva care face asta).
De frig nu a murit, i-am facut un culcus cu multe paturi pufoase si in plus mai dormea cu alte 5 pisici.
http://31.media.tumblr.com/tumblr_m97kwvxhmz1rtivrzo1_500.gif
Atunci e clar. Avea o boala. Probabil s-a nascut mai slabuta din fire, si a luat o bacterie. Sistemul imunitar slab si nepregatit nu a reusit sa faca fata - faptul ca era subdezvoltata si lipsita de energie se datora bolii.
Din pacate, in natura e ceva normal ca unor animale sa le moare puii incepand de la cantiva, pana la mai multi pui - unii se nasc mai slabuti decat ceilalti.
Buna! Si eu am avut un catelus exact in aceas situatie...As vrea sa fiu veterinar si am studiat mult si asa am aflat ca a fost otravit... Sper ca te-am ajutat!