Am fost la un veterinar ca a trebuit sa imi duc pisicuta si l-am intrebat si de porumbelul tau si a zis ca se v-a acomoda dupa un timp numai sa continui sa te comporti frumos cu el si sa ii dai de mancare cam la aceleasi oresi daca vrea sa fie singur sa il lasi singur si tot singur sa manance dar cel mai important asigura-te ca bea apa
Pai si eu am un porumbel cam ca acesta nu iti face griji dar da este ranit chiar daca nu pare... daca zici ca o aripa nu are coltul acela ascutit atunci inseamna ca, exact ca si porumbelului pe care l-am gasit eu, cineva l-a tait este foar foarte trist si de asta fuge... ii este frica de oameni si il doare uite ce iti sugerez: verifica daca acea aripa nu are urme de ceva, dar cu mare atentie! si vezi daca e dreapta. te rog anunta-ma cum mai e cu el P. S. daca nu ti se pare nimic in neregula du-te cu el la veterinar sunt sigura ca v-a fii totul bine iar apoi cand se va face bine da-i drumul afara sper ca te-am ajutat
Aripa si-o tine putin ciudat fata de cealalta, dar nu vad urme de taieturi pe ea.Sta in colt, retras, si sta cu coada in sus. L-am prins si l-am tinut de dimineata in brate, invelit. L-am mangaiat usurel pe capsor si inchidea ochisorii, dar ii deschidea la loc, de teama.Afara manca, acum nu mananca, poate de frica. Ce sa fac sa se mai acomodeze cu mine?
Nu stiu exact... imi cer scuze.
Multumesc mult!
Nu ai dc^_^
Am fost la un veterinar ca a trebuit sa imi duc pisicuta si l-am intrebat si de porumbelul tau si a zis ca se v-a acomoda dupa un timp numai sa continui sa te comporti frumos cu el si sa ii dai de mancare cam la aceleasi oresi daca vrea sa fie singur sa il lasi singur si tot singur sa manance dar cel mai important asigura-te ca bea apa
Eu zic sa-i lasi mancarea intr-un colt si apoi sa-l lasi singur, poate asa manaca. Poti sa il tii in brate mai mult timp, poate asa se acomodeaza. M-am mai uitat pe site-uri si cineva a incercat sa-l lase singur si am mancat!
anonim_4396 întreabă: