| yourkittycat a întrebat:

Buna din nou. Am o problema cu catelusii de care v-am povestit. Le merge burtica. Le-am dat de mancare carne din conserva pentru caini si avea cam destula gelatina grasime prin ea. Acuma am observat ca numa grasime dinaia fac scaun. Am renuntat la ea. le-am dat branzica si paine inmuiata in sos.
O fost veterinarul sa ii vada si o spus ca nu le fac nici un vaccin ca sunt prea mici( au o luna jumate doua ) si nu le-a facut nimic.
Parerea mea e ca daca l-am chemat si eu il platesc nu ar avea nici un drept sa ma refuze si sa imi zica prima data sa vedem daca o sa traiasca cateii si dupa aia le face vaccin.
Si asa ca nu a vrut sa le faca nimic
Ce ziceti? Le mai dau in continuare paine si branzica topita sa vad daca isi revin?

4 răspunsuri:
Alte răspunsuri
| gelu1970 a răspuns:

Cauta un veterinar adevarat nu un inutil ca cel ce ai chemat.
probabil ca ceea ce le-ai dat sa manance e o porcarie.
un veterinar ce vede meserie o sa-ti spuna ce ce dieta sa le dai. nu le da sa manance ceea ce iti trece tie prin cap. daca sunt mici si nu reusesc sa retina nimic sau aproape nimic din ceea ce mananca au sa moara.

| Nyko_Neko_1997 a răspuns:

Uhhh nu, nu. Opriti-va imediat din administrarea catelusilor branza topita(sau oricare alt tip) ca nu este indicat deoarece le produce gastrita, balonari etc. Va sfatuiesc sa faceti dumneavoastra mancarica, simplu. Vierbeti cativa morcovi(buni pentru vedere), 2 oua(tari- bune pentru intarirea dintilor) si un piept de pui. Daca doriti sos, faceti-l dulce fara condimente(nu este indicat, mai ales sarea). De asemenea, pentru tractul urinar si nu numai, incalziti 500ml cu un ou batut in acesta(este asemanator cu laptele de mama, bogat in nutrienti si consistent) timp de 1-2 minute la foc mic. Administrati mancarica si lapticul cald, nu la temperatura camerei sau rece, pot avea frisoane! Dar nici fiert laughing Va mai dau un sfat. Inaintea implinirii de 3 luni, cumparati de la veterinar pastilute pentru paraziti intestinali si pisati una in laptic si dizolvati-o. Se administreaza 1 la o luna timp de 10 luni(zi fixa)winking Oh si, administrarea mancarii se face astfel: Dimineata dati preparatul din lapte cu ou, la pranz mancarea consistenta si seara tot laptitc. Nu uitati, nevoile igienice pana in 6 luni, trebuie sa se faca de 4-5 ori pe zi. Dupa 6 luni se poate reduce la 3, si se poate administra conserve sau pliculete din comert(dar lapticul nu lipseste)winking Daca mai aveti intrebari, nu ezitati sa ma intrebati! Spor cu micutii! :3