Zii ca o sa ai grija nu mai de ea si va sta in camera ta in ala de sticla zii ca daca nu iti ia zii ca vei lua una in alta parte si cand se va intalni cu ea...vom mai vedea asculta sfatul meu
Buna. Sunt detinatoare a 2 broaste testoaste de Florida, au in jur de 2 ani. As vrea sa iti spun ca nu este deloc usor sa intretii o astfel de broasca. Ele cresc si au nevoie de spatiu si ingrijire permanenta, plus multe alte costuri. Daca vrei un animal iti poti cumpara un hamster pitic. Din experienta iti zic, o broasca are nevoie pe langa, un acvariu pe masura (mai mare cand creste), de incalzitor, de hrana si bineinteles de filtru. Nu sunt foarte ieftine, insa ceea ce e mai important este ca apa trebuie schimbata la saptamana, sau chiar mai repede daca se mrudareste. Are un miros nu tocmai placut si fii sigur ca mama ta nu va fi de acord. Acum ramane la alegerea ta, dar daca nu ai timp, decat sa iti bati joc de un biet suflet, mai bine un animalut ce poate fi intretinut mai usor. Succes!
Nu hamster am mai avut si a murit repede iesea di cusca in care o tineam dupa aia am pus-o intr-un bol mare de plastic si tot iesea.Da, sunt ei amuzanti si foarte frumosi dar nu mai vreau, mor prea repede au viata scurta
As vrea mult o testoasa
va rog mai vreau raspunsuri
Eu stiu.in primul rand roaga-i pana la equlizare.o sa te lase.sau daca nu...trebuie sa ai planul 2. fai surprize mamei tale
spala vasele, sterge praful, fa-ti curat in camera...si trebuie sa studiezi pe net despre ele. dupa ii spui mamei tale.da da nu uita ca broasca testoasa are nevoie deo periuta de dinti pentru ai inlatura microbii de pe carapace.. noroc
Trebuie sai rogi pana la epulizare.sau daca nu sa cauti pe net.despre cum se ingrijesc.si zi mamei tale ca ca sa indepartezi microbii de pe ea.trebuie so cureti pe carapace si pe burtica cu o periuta normala de dintii.pentru oameni.asa se indeparteza microbii.o data pe zi.mult succes
Ca sa nu mai aiba microbi trebuie sai freci carapacea cu o periuta obisnuita de dinti.asa se indeparteaza microbii.nu uita.si cauta pe net.noroc