| Andreea5668657 a întrebat:

Buna, doresc sa imi cumpar un caine, am vorbit cu stapanul cainelui pe care il vreau, este plecat in alta tara si a spus ca mi l trimite pe avion si ca o sa ma sune cand o sa il duca la aeroport pentru a ma duce si eu la o agentie de transport( dupa ce ma vor suna si chema acolo) pentru a achita biletul de avion al cainelui, cativa prieteni au spus ca este teapa, voi ce credeti ca ar trebui sa fac pentru a nu imi lua teapa

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sa nu te bagi in chestia asta. Este absolut evident teapa, nici o companie aeriana nu iti va aduce un caine ca sa platesti tu biletul la plecarea cainelui. Sunt o groaza de formalitati si costuri care trebuie platite cu saptamani inainte. NU te lasa pacalit cu scheme atat de simple. Daca vrei un caine, cumpara-l de la o canisa autorizata, cu chitanta, cu tot ce trebuie

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Transportul unui catel pe avion este extrem de complicat. Nu vad de ce vrei sa te bagi in asa ceva

| HadesSs a răspuns:

Am auzit si eu de genu ats de teapa cand mi-am luat catelul, o tipa din Germania a zis ca imi doneaza doi doar sa le platesc avionul si mi-am dat seama ca e teapa pentru a zis ca mai donat unei doamne din Brasov si cand i-am zis sa imi dea numele si telefonul sa vorbesc cu dansa nu a mai raspuns

| Maskoff a răspuns:

Cam pare țeapălaughing uite-te pe OLX... Acolo sigur îți găsești