| Andreea5668657 a întrebat:

Buna, doresc sa imi cumpar un caine, am vorbit cu stapanul cainelui pe care il vreau, este plecat in alta tara si a spus ca mi l trimite pe avion si ca o sa ma sune cand o sa il duca la aeroport pentru a ma duce si eu la o agentie de transport( dupa ce ma vor suna si chema acolo) pentru a achita biletul de avion al cainelui, cativa prieteni au spus ca este teapa, voi ce credeti ca ar trebui sa fac pentru a nu imi lua teapa

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sa nu te bagi in chestia asta. Este absolut evident teapa, nici o companie aeriana nu iti va aduce un caine ca sa platesti tu biletul la plecarea cainelui. Sunt o groaza de formalitati si costuri care trebuie platite cu saptamani inainte. NU te lasa pacalit cu scheme atat de simple. Daca vrei un caine, cumpara-l de la o canisa autorizata, cu chitanta, cu tot ce trebuie

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Teapa mi se pare si mie!
Mai ales ca biletele de avion se platesc intotdeauna inainte.
Cat prieveste un animal trimis cu avionul, are nevoie de multe documente si o gramada de bani platiti, ca sa merite asta.

In orice caz, pana nu-ti trimite toate actele prin email, nu te duce nicaieri.

Ca sa nu mai iei teapa, nu te mai chinui sa cumepri animale online, ca nu ti le trimite nimeni, in plus, s-ar putea sa dai banii si sa ramai cu buzele umflate. Cumpara din magazin sau de la crescatori, dar mergi la ei acasa si ia animalutul si atunci dai si banii.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Transportul unui catel pe avion este extrem de complicat. Nu vad de ce vrei sa te bagi in asa ceva

| HadesSs a răspuns:

Am auzit si eu de genu ats de teapa cand mi-am luat catelul, o tipa din Germania a zis ca imi doneaza doi doar sa le platesc avionul si mi-am dat seama ca e teapa pentru a zis ca mai donat unei doamne din Brasov si cand i-am zis sa imi dea numele si telefonul sa vorbesc cu dansa nu a mai raspuns

| Maskoff a răspuns:

Cam pare țeapălaughing uite-te pe OLX... Acolo sigur îți găsești