Nu este prea usor sa tii iepuri la bloc, acestia nu au nevoie de ingrijiri prea complicate, doar ca le trebuie un spatiu adecvat (destul de mare)probabil pe balcon, trebuie hraniti destul de des si cu verdeata si cu cereale (trebuie sa-si toceasca dintii, care au o crestere permanenta)si cel mai greu este cu toaletarea,(trebuie curatat aproape zilnic, iar dejectiile au un miros ingrozitor si foarte persistent)Succes...
Am avut si eu, dar nu este deloc indicat pentru ca ei necesita un spatiu larg si eventual verde. Insa ii poti tine si in apartament daca ii hranesti bine si esti dispus sa strangi dupa ei pentru ca dupa un anumit timp fac foarta multa mizerie si miros foarte urat.
Daca iei unul de la pet shop,care ramane mic,ar fi o poibilitate,dar,are o prietena,si lasa fffff mult par, si cand e inchis in cusca zboara par prin camera, crede-ma sunt draguti, am avut si eu unul care crestea mare, dar miroase ff urat.
Mai bine ti-ai lua un caine, nu e la fel.
Nu este deloc indicat sa-ti iei iepuri la bloc, deoarece ei daca ii vei tine doar intr-o cusca el nu va fi fericit, iepurilor le trebuie aer, natura etc.
Funda?