anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna este un caine la mine la bloc care urla, odata a facut ca un taur nu stiu ce are e maro asa parca e corcitura cu lup si am impresia ca i-a dat cineva drumu` adica la abandonat offf si cand ies undeva se tine dupa mine si vrea sa domine peste tot si cand se apropie de cineva se baga in fata sa ma apere eu asa vrea sa-l mangai dar mi-e frica sa nu fie bolnav ca asa mananca ce ii arunc pe jos... si nu mananca paine VA ROGG SA MA AJUTA-TI Funda plss. a si vot

3 răspunsuri:
| Sabiina a răspuns:

Probabil ii e dor de stapanul lui. Cu timpul se va obisnui si nu va mai face asa.
P.s. Tu ai auzit de punct sau virgula? laughing Nu stiu ce fac copii din ziua de azi la scoala...

| XDarkAngel a răspuns:

Pai eu mai mangai caini vagavonzi si nu patesc nimic happy. pai ai putea sa il dezinfectezi intai sau sa te asigur ca-i sanatos si sa continui sa-i dai de mancare si sa-l mangai adica nu stiu care-i intrebarea ta dar nu cred ca ar trebui sa-l abandonezi! daca chiar incepi sa ti la el, ai putea sa-l iei acasa dar probabil ca-i cam imposibil. primul sfat e cel mai bunwinking.
succes happy.

| IonuT_1651 a răspuns:

Pai eu nu iti pot recomanda ceva dar iti spun problema:Cainii de lup sau corcitura cu lup urla asa, asa au fost invatati daca il/o luai de mic/a atunci nu facea asa. Funda?