| Hehehelp a întrebat:

Buna!
Eu am de gând sa merg la mare pentru o zi împreuna cu familia ca sa ne plimbam. Noi dorim sa luam și câinele cu noi dar am auzit ca pentru câini nu este așa sigur sa meargă pe nisip vara când este fierbinte ca își pot arde pernuțele. Plus ca este șansa sa sape și sa le intre nisip in ochi.
Dar acum mă întreb dacă mai este aceeași problema și toamna. Bănuiesc ca nisipul nu mai este așa fierbinte și de săpat îl ținem sa nu sape. Dar tot nu știu dacă are voie pe nisip ca ar trebui sa fie mai rece, îmi poate spune cineva, va rog?

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Du-l la plimbare ca nu are nici o treaba cu nisipul. Doar n-ai sa-l tii in puf toata viata.

| Violleta2022 a răspuns:

In plina pandemie cu zeci de mii de infectari pe zi, voua va arde de plimbare?
Iarta-ma, dar asta este inconstienta, ca sa nu spun prostie.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Vara, dar acum este toamnă, ce sa cauti la mare? Este frig, la vara da in iulie august cand va fi sezon.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mai bine mergi la munte nu la mare, numai daca esti vaccinat/ă poti merge oriunde vrei, fara certificat de vaccinat si fara sa faci vaccinul stai acasa si iesi in fața blocului cu cîinele.

| 1234568807 a răspuns:

Ce intrebare stupida, i-a pune-l pe nisipu rece sa vezi, mai traieste? doamne...

Răspuns utilizator avertizat
| Mavni a răspuns:

Acelasi efect il are si asfaltul fierbinte. Acum e rece si nisipul. Cat de rece vrei sa fie? Sa-i inghete picioarele?