Eu iti spun ca nu e sanatos, sa hranesti in exces animalele(caini, pisicile) cu mancare de oameni, se pot inbolnavi, mai ales sa ii hraniti cu prajeli!, vor vomita si se vor simti rau! Apoi de ce s-a scos pe piata MANCAREA DE CAINI? ( pedigri, conserve, etc) te sugerez sa te duci la medicul veterinar sa iti dea o anumita mancare pentru caini, adecvat varstei lui! sper ca te-am ajutat!
Depinde cu ce a fost invatat. dar cainii adora in special preparatele din carne sau poti sa mergi la magazinul pentru animale si sai cumperi ceva mancare pentru caini.
Un caine mititel trebuie hranit cu tot ce contine pasta, adica mancarea sa fie preparata ca o pasta ca sa poata mesteca, deoarece dintii nu sunt inca formati pentru oase si nici stomacul. La hipermarketuri sau la magazine gasesti conserve pentru catei. Pui intr-o oala, pisezi cu furculita continutul si va putea manca linistit.Sunt si boabe pentru juniori, acele contin calciu si vitamine.Mancarea sa ii dai de 3 ori pe zi, sa nu ii lasi non stop deoarece tinde sa manance mult cand e mic si daca se ingrasa foarte mult poate avea probleme de inima. Miscarea este foarte importanta, macar o ora pe zi fa-ti timp si scoate catelul la agergat si plimbat (in cazul in care il ti la bloc si nu are spatiu). Poate manca si mancare normala, dar nu e atat de recomandat, hai ca, cainii de obicei mai cersesc ei cand tu esti la masa si ii mai dai si lui de mila, dar nu zilnic. Deci sfatul meu, conservele pentru catei care au diferite arome sunt cele mai bune!