Intr-adevar,cu porubei nu prea sunt de acord ca sunt deja prea multi, iti murdaresc hainele sau gemurile asa ca ai putea vorbi cu vecini sa nu ii mai hraneasca.In schimb cu câinele nu stiu ce sa spun.Eu iubesc câini mult si as opta pentru două variante. Daca este cuminte, are cușca si are cine sa aiba grija de el nu prea cred ca încurcă pe nimeni, săracu asa e obisnuit si simte ca are o familie mare in bloc.Dar in schimb ar avea nevoie de un veterinar, sau un control doar ca asta e imposibil fara sa il duca cineva acolo sau sa il ia cei de la adăpost.
Sunt fundații ce iau căței in grija, dar e riscant.Sunt multi ce il duc la adăpost si acolo il mizerie, flamand, batut.Asa ca gândește-te si tu care ar fi varianta cea mai bună, daca nu te încurcă cu nimic, nu e agresiv, nu face stricăciuni mai bine il lasi acolo linistit pentru ca la cum spui pare bătrână si nu o sa mai aiba mult de trăit.
Ce parere am?
Ai pus prea multe semne ale exclamarii...si asta face sa para ca si cele mai neimportante lucruri ti se par nemaipomenite sau ca tu crezi ca nu ne va veni sa credem.
Fiecare face ce vrea, are ce animal vrea si de unde vrea(cat timp nu e periculos pentru ceilalti)
Daca doarme in pat cu ei nu e deloc problema ta, ci a lor.
Porumbeii, ca si alte pasari vor mancare...
In perioada asta nu au fost atatia oameni pe afara si nu au avut atata mancare, asa ca sunt flamanzi.
Zona aceea e publica daca e a orasului. Daca cineva plateste impozit pentru ea, atunci e privata.