Sa nu te superi pe mine daca iti spun dar incearca sa o lasi flaminda un tomp si cind o sa inceapa a meuna sa stii ca e foame si sai dai atunci orice ai la indemina, adica mincare, am avut astfel de probleme si cu pisica si cu ciinele ai am facut astfel acum maninca tot (aproape tot).La fel iubesc animalele ft tare si stiu ce inseamna sa ai o pisica, Bafta!
Daca nu mananca mancare speciala pentru pisici cumpara o pulpa de pui de la supermarket, si o fierbi, dar sa nu fie fierbinte, calduta, cat sa nu aiba probleme cu gatul, da-i carne, daca nu merge, du-te cu ea la doctorul veterinar, el poate sa iti dea raspunsul, poate ii pui o funda legata de...) nu glumesc, deci du-o la doctor, sau dai carne. Sper sa se faca bine, pup-o din partea mea!:*:*:*
Hrana umeda e mai placuta de pisici decat cea uscata, nici a mea nu mananca boabe, doar conserva
Daca nu mananca mancare speciala pentru pisici cumpara o pulpa de pui de la supermarket, si o fierbi, dar sa nu fie fierbinte, calduta, cat sa nu aiba probleme cu gatul, da-i carne, daca nu merge, du-te cu ea la doctorul veterinar, el poate sa iti dea raspunsul, poate ii pui o funda legata de...) nu glumesc, deci du-o la doctor, sau dai carne. Sper sa se faca bine, pup-o din partea mea!, Da-i si peste, poate merge, pisicile sunt innebunite dupa peste! apropo incearca peste si la baut laptic
Exista doua variante: ori este mofturoasa, ori este bolnava. Asigura-te ca nu are paraziti interni (viermisori) sau alte probleme, eventual intreaba-l tot pe medicul veterinar ce variante ai ca hrana uscata sau umeda. Sunt anumite mancaruri de pisici care se gasesc doar la cabinete sau la petshop, dar e posibil sa ii placa mai mult. Si inca un sfat: incearca sa ii diversifici alimentatia, pisicile au tendinta sa se plictiseasca repede.