Teoretic RSS suna asa : RSS este o familie de formate de fluxuri web, specificate în XML şi folosite pentru Web syndication. RSS este folosit (printre altele) pentru ştiri, weblog-uri şi podcasting.
Practic si mai usor este sa-ti explic...
De ex. daca eu am un site si tie iti place site-ul meu si vrei sa fii la zi cu tot ce se intampla pe site te poti abona prin RSS (adica lasandu-ti adresa de email) si de fiecare data cand eu postez ceva pe site tu vei primi un email in care esti instiintata ca eu am pus ceva nou pe site.
RSS este o familie de formate de fluxuri web, specificate în XML și folosite pentru Web syndication. RSS este folosit (printre altele) pentru știri, weblog-uri și podcasting.
Adica cauta si tu pe google.scrii rss si dai enter.adica tasta cu sageata mare de langa ghilimele
RSS este o familie de formate de fluxuri web, specificate în XML şi folosite pentru Web syndication. RSS este folosit (printre altele) pentru ştiri, weblog-uri şi podcasting. Abreviaţia este folosită pentru a face referinţă la următoarele standarde:
Really Simple Syndication (RSS 2.0