| cipailina a întrebat:

Femela mea perus a depus 4 oua, primul a fost depus in 23 aprilie, ma gandesc ca imediat ar trebui sa eclozeze puii, dar care sunt semnele?

Răspuns Câştigător
| dangerboom a răspuns:

Semnele sunt: ouale se misca si se clatina singre, daca scuturi oul simti ca e ceva in el, incep sa se crape pe la mijloc.

| cipailina explică (pentru dangerboom):

Eclozarea la ouale de perusi are loc intre 18-20 (chiar si 27) de zile dupa inceperea procesului de incubatie, dar poate sa inceapa mai repede? Am inteles ca incubatia incepe dupa al treilea ou, asa este?

6 răspunsuri:
| T7uk a răspuns:

Ce pot sa zic... Felicitari de pui. Si eu am o pereche de perusi dar nu au de gand sa faca pui. :(
Uite si un filmulet cu perusii mei
http://www.220.ro/animale/De-Ce-Nu-Ma-Mai-Scarpini-Scarpina-Ma/FhSyIK2vBG/

| cipailina explică (pentru T7uk):

I-am vazut de ceva vreme pe ai tai insa am uitat sa mentionez ceva: ce draguti sunt!

| B343 a răspuns:

Ma poti ajuta? cum arata femela cand trebuie sa faca oua? happy cred ca o sa faca oua pentru ca ii am de 2 zile, dar cand erau la prietena mea au mai facut oua de vreo 3-4 ori, dar ai iesit doar 3 pui... femela nu mai iese din cusca in care se depun ouale de aseara...cand nu avea cusca facea ouale pe nisip laughing

| Biuta95 a răspuns:

Pai. nu prea stiu multe despre semne, dar am aflat si eu tot de pe TPU ca aceasta eclozare se intampla cam dupa 18-20 de zile. asa am citit. acum. o sa vezi daca e adevarat sau nu.;-)

| мαяijüαηα a răspuns:

Si femela mea perus a depus 4 oua. iar semnele sunt ca ea se ascunde in locuri intunecoase sau se pune pe jos daca n uai un loc special unde sa faca oua doreste sa faca baie..sa se balaceasca( apa sa fie nici rece nici calda ) si vei obseva o umflatura pe pieptul ei acest semn inseamna ca se va inmulti in 12-24 ore adica...va face primull ou TREBUIE SA AI NEAPARAT O CASUTA A LOR.