Semnele sunt: ouale se misca si se clatina singre, daca scuturi oul simti ca e ceva in el, incep sa se crape pe la mijloc.
Eclozarea la ouale de perusi are loc intre 18-20 (chiar si 27) de zile dupa inceperea procesului de incubatie, dar poate sa inceapa mai repede? Am inteles ca incubatia incepe dupa al treilea ou, asa este?
Ce pot sa zic... Felicitari de pui. Si eu am o pereche de perusi dar nu au de gand sa faca pui. :(
Uite si un filmulet cu perusii mei
http://www.220.ro/animale/De-Ce-Nu-Ma-Mai-Scarpini-Scarpina-Ma/FhSyIK2vBG/
Ma poti ajuta? cum arata femela cand trebuie sa faca oua? cred ca o sa faca oua pentru ca ii am de 2 zile, dar cand erau la prietena mea au mai facut oua de vreo 3-4 ori, dar ai iesit doar 3 pui... femela nu mai iese din cusca in care se depun ouale de aseara...cand nu avea cusca facea ouale pe nisip
Pai. nu prea stiu multe despre semne, dar am aflat si eu tot de pe TPU ca aceasta eclozare se intampla cam dupa 18-20 de zile. asa am citit. acum. o sa vezi daca e adevarat sau nu.;-)
Si femela mea perus a depus 4 oua. iar semnele sunt ca ea se ascunde in locuri intunecoase sau se pune pe jos daca n uai un loc special unde sa faca oua doreste sa faca baie..sa se balaceasca( apa sa fie nici rece nici calda ) si vei obseva o umflatura pe pieptul ei acest semn inseamna ca se va inmulti in 12-24 ore adica...va face primull ou TREBUIE SA AI NEAPARAT O CASUTA A LOR.