Deci cand avea o saptamana tot cu mancare premium ai hranit-o, nu? De asta acum vrea numai mancare premium deoarece ce ii dai de mancare mai des aia mananca obisnuit! Trebuia cand avea o saptamana sa ii dai conserve (non premium). Acum este greu, dar nu imposibil sa ii schimbi ''gusturile culinare'' : Eu te sfatuiesc sa o lasi flamanda o zi, si ar trebui sa manance, dar daca nu mananca dimineata urmatoare nu stiu!
Buna DenisaShiArt33 si eu am pisicute si nu vor sa manance tot ce le dau...
Nu ii da Whiskas, Friskies sau Felix, sunt cah, au doar 4% carne si aia e din pielite si tot felul de scarbosenii. Purina are 12% carne si e scumpa, alta prostie.
Cumpara Equilibrio Cat Kitten ( http://ehrana.ro/equilibrio-pisici/888-equilibrio-cat-kitten.html ) e cam 16 lei kg, daca nu gasesti la veterinar comanda de pe net. Are 35% carne.
Plicuri si conserve eu nu ti-as recomanda sa-i dai, eu de exemplu am avut pisicul cu diabet, i-am dat plicuri de la whiskas iar urmatoarea zi i-am luat glicemia si aparatul nu o inregistra pentru ca era peste pragul maxim. Si-a revenit cu mancare facuta de mine din piept de pui deci mai bine ii fierbi piept de pui sau ii faci pe gratar fara decat sa dai banii pe prostii d-astea cu zahar si alte minuni.
Deniissel întreabă: