Nu te mint daca te-as minti ar fi oo sunt cei mai tari pe care i-am vazut vreodata ii ador si eu ii vreau spunem cum sa dau de ei Sincer! si daca ar fi sa-ti spun adv:Ei bine gustul meu este altul mie palk cei de argint astia sunt parca de aur sau nsuh ce o fi si aprk sunt de tigancadar cum preferi uhsi acum nu de mutl m-am plictisit de cercei lungi mari eu port micutisi f f f simpli
Sunt draguti acum depinde de parerile altora
Nu am zis ca sunt draguti pentru funda! Chiar imi place modelul
Pai dupa parerea mea sunt cam urati.sincer acum nu/mi plac! dar fiecare cu parerea lui poate mai sunt pers care zic ca sunt frumosi.
Tzuck!:*
Buna.Parerea mea sincera:nu imi plac ...Nu`mi place combinatia de culori si nici modelul cerceilor
Is foarte faini imi plc pentru ca se asorteaza cu orice si is foarte draguti
Imi plac pentru ca au un model unic si ca e combinatie de aur alb si galben...sincer chiar cautam un model ca acesta de cercei...
Mie una. imi plac.pentru. ca sunt foarte finutsi.si cred ca tsi-ar sta binee. daca ma gandesc poate`mi iau si eu.Pa,te-am pupacit:*
Mie una, nu imi plac.Sunt prea-prea.Adica florile alea parca sunt ai lu' bunica(scuze), dar eu nu as purta asa ceva.De...fiecare cu gusturile sale.
SalutTpu întreabă: