| Str3n6arizza a întrebat:

Funda cui imi spune daca ii place sau http://www.bijunet.ro/? act=produs&id=1436&ref=326 nu si de ce!

Răspuns Câştigător
| djbdkjfkdjfkjdkfdfkdsvhfsdhbvbhjvgbdsfg a răspuns:

Nu te mint daca te-as minti ar fi oo sunt cei mai tari pe care i-am vazut vreodata ii ador si eu ii vreau spunem cum sa dau de ei Sincer! si daca ar fi sa-ti spun adv:Ei bine gustul meu este altul mie palk cei de argint astia sunt parca de aur sau nsuh ce o fi si aprk sunt de tigancatonguedar cum preferi uhhappysi acum nu de mutl m-am plictisit de cercei lungi mari eu port micutihappysi f f f simplihappy

11 răspunsuri:
| LoveAngel223 a răspuns:

Sunt draguti acum depinde de parerile altora
Nu am zis ca sunt draguti pentru funda! Chiar imi place modelul

| winchesters a răspuns:

Pai dupa parerea mea sunt cam urati.sincer acum nu/mi plac! dar fiecare cu parerea lui poate mai sunt pers care zic ca sunt frumosi.
Tzuck!:*

| georginika a răspuns:

Buna.Parerea mea sincera:nu imi plac big grin...Nu`mi place combinatia de culori si nici modelul cerceilor

| ZapaciLaa a răspuns:

Imi plac pentru ca au o forma draguta

| marycris a răspuns:

Sunt super

| adina_6125 a răspuns:

Is foarte faini imi plc pentru ca se asorteaza cu orice si is foarte draguti

| andra7664 a răspuns:

Imi plac pentru ca au un model unic si ca e combinatie de aur alb si galben...sincer chiar cautam un model ca acesta de cercei...

| AnNaxD a răspuns:

Mie una. imi plac.pentru. ca sunt foarte finutsi.si cred ca tsi-ar sta binee. daca ma gandesc poate`mi iau si eulove struck.Pa,te-am pupacit:*

| Ioana2518 a răspuns:

Sunt perfecti! Mai ales pentru seara:X
Funda?:X

| Anonime a răspuns:

Mie una, nu imi plac.Sunt prea-prea.Adica florile alea parca sunt ai lu' bunica(scuze), dar eu nu as purta asa ceva.De...fiecare cu gusturile sale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ma impresioneaza cu nimic.Culorile nu se potrivesc si modelul e cam banal.