| Stefania a întrebat:

FUNDITA! Joi dau test la ed. muzicala si ne-a zis profesoara sa invatam "Clasificarea instrumentelor din orchestra simfonica", este foarte greu.Cum as putea invata mai usor? FUNDITA!

Răspuns Câştigător
| just for me a răspuns:

Draga papusabarbie muzicaa este o materie imprtanta pentru cei carora el pasa de muzica si vor sa devina ceva in viata pe baza acesteia. deci in primul rand toate materiile au aceeasi importanta.
acum sa iti raspund tie, Andreea, la intrebare. pai...stand pe net nu e o solutie. dc nu incerci sa sa citesti de mai multe ori, iti iei o foaie de hartie, si scrii, apoio te uiti sa vezi dfak e bine, daca ai gresit un lcuru, o ia de la capat, si tot asa pana e perfect, chiar si un instrument daca -ai pus in ordinea gresita.asta e cel mai bun mod zic eu.asta daca vrei sa inveti cu adevarat.imi pare rau dar asa se invata.iti poti face o copiuta pe care sa o bagi in penar sau in buzunar dar ar fi pakat pentru niste chestii asa usoare.bafta la test!

6 răspunsuri:
| miruna013 a răspuns:

Citeste de 5 ori inainte de test.secretul meu de a invata este ca ma culc devreme si ma trezesc dimineata la 6 sau 6 30.depinde de cat de grea e lectia(odata m-am trezit la 5), dimineata creierul are capacitatea de a gandi cel mai bine dimineata din cate am auzit.eu oricum nu am chef sa imi invat in timpul zilei si ma trezesc la 6 30.citesc lectia de mai multe ori, apoi retin tot cate un fragment si tot asabig grindaca nu ai chef sa inveti de loclaughing, fa-ti fituica:una o bagi in penar, una in banca, una sub fusta, scrii un pic si pe brat(cand nu se uita profa iti tragi maneca.mai ales daca stai in spatele capului cuiva ca sa nu te vada profullaughingsper ca te-am ajutat.mai am o gramada de strategii, dapai n-am chef sa le scriu pe toate ca mi-ar lua o orabig grin

| QuadruplePersonality a răspuns:

Logic. Sau compune o poezie happy Si in versuri sa fie ce trebuie sa inveti. La test trebuie doar sa scrii undeva poezia si sa scoti din ea ceea ce ai nevoie. Eu asa fac la Tehnologie.

| Fan7a a răspuns:

1. Aprinzi lumina, stingi TV si PC, te pui la masa, pat, fotolui, scaun si citesti cu voce tare
2. Citeste de vreo 4-5 ori daca esti mai prost dezvoltat
3. Pam Pam daca ai emotii o sa uiti totul deci te ajuta daca nu ai emotii...

| LuisEdward a răspuns:

Poi nu stiu citeste de multe ori si fi atenta acolo

| Teresa a răspuns:

Pai pentru inceput ar trebui sa nu mai stai pe net cu pretextul ca incerci sa te gandesti cum sa inveti pentru ca acele cunostinte nu vor intra ele singurele in capul tau citeste de mai multe ori incearca sa canti lectia(daca te ajuta)
SI NU ITI MAI PIERDE TIMPUL PE NET cand ai putea sa-ti faci copiute
laughing glumeam bafta

| papusabarbie a răspuns:

Eu nu am invatat in viata mea la muzicalaughing)
chiar nu imi dau nici un interes deoarece nu ma pasioneaza si nu cred ca chestiile alea mi-ar folosi la ceva in viata.
nu`ti mai bate capul cu invatatul, mai bine fa`ti o fitzuica ca la carte si aii rezolvat problemalaughing)
daca iti doresti totusi sa inveti, citeste toata lectia de mai multe ori, scoate ideile principale si cuvintele care ti se par grele inlocuieste`le cu altele usoare si usor de retinut. apoi citeste cate un fragment din ceea ce ai scris si ca sa vezi daca ai inteles incearca sa explici fragmentul respectiv.in felul asta retii stabil si intelegi mai bine lectia, nu trebuie sa scrii cuvant cu cuvant.

sper ca ti-am fost de ajutor:*
pupici si bafta la invatatbig grin