Spune-i ca nu te simti prea bine si cand faci sport te doare in partea dreapta. Asa am facut si eu si a mers. Bafta!
Doamna, azi n-am chef sa fac sportul. Ma doare capul, sunt racita, ma dor ochii, imi curge nasul, ma doare in gat, am scolioza, ma dor picioarele, ma doare inima, ma doare stomacul/burta, ma doare ficatul, APENDICITA, am probleme cu inima, ma dor urechile, m-a prins curentul, a trebuit sa merg la doctor, nu m-a lasat mama sa fac sportul.
Pai,ar fi o chestie sa spui ca trebiue sa te duci la un control la doctor si...de obicei merge.sau ii zici ca s-a efectuat un furt pe scara voastra (doar daca stai la bloc) si politia trebuie sa interogheze pe toti. sper ca iti sunt de folos!
Ii zici si tu ca tie rau...sau ca te doare capul ca asa ti-a fost si ieri ca ai stat mai mult in pat.
Daca-i spui ca esti pe stop nu are cum sa nu te creada, iar adica nu te crede ii spui... puteti sa verificati, fii sigura ca nu are ce sa-ti mai spuna.adica ce prof normal la cap te-ar verifica la asta?!
Deci : Ii poti spune ca ai facut cistita , ca te doare piciorul ca ai calcat stramb, ca esti pe stop, chestii de asteaa !
valutzza întreabă: