anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

hei stiti am un catel, este un labrador. Are 6 luni si nu reusesc sa- l fac sa imi aduca obiectele ce i le arunc. Imi puteti spune si mie trucuri? Scuzati categoria happy

Răspuns Câştigător
| IoanaCandy a răspuns:

Pai poti sa ii pui ceva mancare in lucrul acela care i- l arunci sau daca reuseste sa iti aduca acel lucru sa il rasplatesti(sa il mangai, sa ii dai ceva de mancare) Asa el va intelege ca a facut ceva bine de il rasplatestiwinking Trebuie sa faci asta cat mai repede, cat e mic. Daca nu e obisnuit cand e mic nu va mai vrea sa faca nimic cand e marewinking

4 răspunsuri:
| zHeArTz a răspuns:

Ii dai droguri si probabil va invata "sa faca pe mortul", funda? smug

| tango a răspuns:

Eu am doi maidanezi adunati de pe strada ....si imi aduc obiectele pe care le arunc.

| VelaJohny98 a răspuns:

Pai nu cred ca tu poti sa il inveti ceva ai mai dresat pana acum un catel? nu ai cum sa il inveti ceva din moment ce nu ai experienta pe categoria asta, chiar si cei care se pricep la dresat au probleme la inceput, cainele nu il asculta, maraie la el etc. oricum poate poate sa invete sa se rostogoleasca sa aduca obiecte sa bata palma etc...

| micutza98 a răspuns (pentru VelaJohny98):

Pai eu l-am dresat pe catel, cat de cat, l.am invatat.comanda sezi culcat si da labuta si foloseam sticsuri pedigri dar cred ca daca ii arunc asta nu o sa mi-l mai aduca inapoi