Imi pare rau sa-ti spun, dar iubeste-l pe el in mod special pentru ca 75% sunt sanse sa... dispara! Mult noroc!
Din ce povestesti tu in legatura cu comportamentul lui,cred ca mai degraba e vorba de o problema neurologica,nu de vreo fractura. Ar fi bine daca ai putea sa-l duci la vet,iar de separat de ceilalti nici gand,macar daca va muri va fi alaturi de mama si fratiori,sa zic asa,va murii linistit.
Ce gandire poate avea mama ta, un animal e un suflet ca noi toti. Cand sunt mici sunt la fel ca niste copiii, daca aveai tu vreo problema, ar fi mers cu tine pana in oras, dar cand e vorba de un animalut "lasa-l sa moara"...deci,cand vad atata nepasare, incep sa cred ca animalele sunt mult mai inteligente, mai iubitoare si nici nu le-as mai numi animale.
Buna, All78! Cred ca ai dreptate... Nu cred ca iepurasul si-a fracturat ceva, nu este nici de la mancare (fiindca toti iepurasii au mancat aceelasi fel de mancare), poate are probleme neurologice. Acum doua minute am mai mers pe la iepurasi, si am vazut ca cel care a cazut abia mai respira, nu se misca saracutul . Nu stiu de ce, dar dupa o ora doua dupa ce a prezentat acest "comportament" iepurasul care a cazut, l-am observat pe cel mai mic dintre toti iepurasii ca face aceleasi lucruri (merge intr-o parte, cand incerc sa-l ridic isi impinge capul in spate, si-l trage, intr-un fel) si cand am fost pe la ei sa-i vad, nici micutul nu se mai putea ridica, am crezut ca sunt morti amandoi cand i-am vazut. Deci pana la urma cum este cu problema asta neurologica la iepurasi (nu ca ar avea neaparat), dar l-i se face des la iepuri? Poate ca ti s-ar parea absurda intrebarea asta, dar este contagioasa boala? (Te intreb si eu, deoarece i-a luat asa "boala", pe amandoi, unul dupa altul). Daca sti cumva un site sau un link despre problemele neurologice la iepuri, terog sa mi-l dai (sau orice alt site despre probleme la iepuri). De asta am vrut sa-i iau pe cei doi de langa ceilalti, daca ii apuca si pe ceilalti sapte, si mor toti ? Sau daca-i o boala contagioasa, ar trebui sa-i iau pe cei doi pui de acolo? Oricum mai vad si maine, daca se imbolnavesc si mai multi puisori, cred ca o sa sun macar veterinarul.
Poate nu e grav, poate i-si revine. POATE O CONVINGI PE MAMA TA S-A TE LASE LA VETERINAR
Pai nu-i mai tine in cusca ca iepuroica o sa-i omoare pe toti.Mi s-a intamplat si mie si mia omorat doi. Pune-i singuri intro cusca pna la vrsta de un an apoi poti sai pui inapoi cu iepuroica.
Au murit amandoi (tot ieri)... Oricum nu mai era nici o sansa sa traiasca. Ultima data cand am fost la ei nu se mai miscau, nu puteau face nimic, apoi m-am decis sa-i mut pe cei doi altundeva, dar toti oamenii cu care am vorbit au zis ca nu mai are rost sa-i tin pe ei doi in alta cusca, oricum ar fi murit asa ca i-a aruncat cineva (decat sa moara toti, poate au avut o boala contagioasa) .