| MSDY a întrebat:

Ieri am gasit sase catelusi fara mama si eu cu prietenele mele ne-am gandit sa avem grija de ei. Toata ziua am stat numai cu ei. Au venit chiar si niste doamne si ne-au dat cativa bani sa le dam de mancare. Le-am cumparat lapte praf de catei si i-am hranit cu seringa. Dupa ne-am jucat cu ei si la sfarsit cand trebuia sa mergem acasa i-am pus intr-o cutie intr-un loc putin mai retras (intre niste tufisuri) si i-am invelit cu prosoape. A doua zi noi am hotarat sa mai aducem noi cativa bani ca sa le luam zgarda la toti ca sa nu-i ia hingherii. Si o prietena m-a sunat dimineata sa ma anunte ca ea se duce sa vada daca mai sunt catelusii. Si am stat cu ea la telefon pana cand a ajuns acolo. Si cand s-a uitat, cutia nu mai era. Si a cautat putin si nu a gasit nici o urma de nimic. Apoi am iesit toti afara ca sa ii cautam. Am intrebat o doamna care sta pe acolo, caci locul unde am gasit catelusii este langa gunoi. Si avea grija si acea doamna grija de ei putin. Si ne-a spus ca au venit doi tigani si i-au pus intr-o cutie si au plecat cu ei. Si am mers si am cautat peste tot. Si noi le-am pregatit bani, mancare, loc unde sa soarma, voiam si sa-i spalam putin ca erau murdari. Am cautat cam 2 ore si nu am gasit nimic. Cum pot face sa-i gasesc sau macar sa gasesc niste indicii. Erau primii pui de catelusi care voiam sa avem grija de ei si sa-i crestem mari. Chiar vreau putin ajutor din partea voastra. Sper ca ii voi gasi.

3 răspunsuri:
| Dintrebare a răspuns:

Sunteti fete cu suflet frumos. Felicitari parintilor pentru educatie. Din pacate, cred ca nu o sa mai gasiti catelusii

| MSDY explică:

Multumesc pentru complimente! Ni s-a dat o veste buna. Acei catelusi au fost dusi de cineva la padoc,unde vor avea cineva grija de ei,si cine stie, poate ii va adopta cineva, la cat de frumusei sunt. Si cred ca acolo au o viata mai buna, deoarece au mancare, au adapost.Si ne-a trecut supararea. Si am mai gasit si alti catei, si i-am ajutat si pe ei cu ce am putut.

| Raffaela a răspuns:

Foarte frumos din partea voastra... Cit despre catelusi nu stiu unde pot fi, dar nu stati triste sunt sigura ca o sa apara si alti catelusi doar ca pe aceia puteti sa ii duceti la balconul casei voastre si sa ii lasati sa stea peste noapte acolo.