anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ieri am spalat suportul pentru apa al perusului meu(care e de fapt fetita)cu un strop de clor. vreau sa stiu daca o va afecta sa ii schimb recipientul.am lasat-o buncii doua saptamani cat am fost plecata si nu a stiut sa ii scoata recipientul asa ca nu i-a schimbat apa si chiar imi pare rau prin cate a trecut biata pasare(nu o voi mai lasa la bunica)si a facut piatra si nu stiu...cv verzui...am observat ca dupa ce am spalat si frecat bine recipientul bine in felul acesta cu clor (o picatura)l-am mai curatat.sa i-l schimb sau nu? o va afecta clorul (pe care l-am limpezit)? este un recipient mai greu de gasit pentru colivia ei si de aceea nu se gaseste la orice magazin si nu as vrea sa-l schimb.multumesc!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Http://images.google.ro/......tp?/imgres
In bucuresti sunt sisteme pentru apa, la cora, nu stiu de unde esti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spala-l cu zahar si apa si aoi clateste-l bine de tot. apoi e totul ok big grin

| คиค a răspuns:

Parerea mea este sa-i cumperi altul.
O prietena de-a mea, a spalat cu putina apa cu clor intr-un colt de pe tavan, iar in acea camera erau si cei 2 perusi ai ei, care datorita mirosului au murit!
Si eu am 2 perusi dar le curat si bidonasul cu apa si cutiutele de mancare cu apa, frecandu-le bine cu o periuta de dinti doar a lor.