Nu stiu ce sa zic,depinde de mai multe aspecte(latimea,inaltime),bunica ta se supara doar pentru un ghem de ata? poti sa-i explici ca a vrut doar sa se joace, nu s-a gandit ca-l va pierde! poti sa incerci cu un creion, un bat(sa nu fie foarte suptire ca altfel se rupe)...
Sper ca te-am ajutat.Mult succes!
POti lua soara cu un bat sau cu mana,poti incerca cu sapa sau altceva din garaj, ceva ascutit.Si nu conteza daca bunicata iti injura pisica, daca te deranjeaza spune-i ca nu-i frmuos si te deranjeaza fundita? plzz
Intrebarea nu e numai cum s-o scoti ci cum sa nu mai pierzi ghemul.Trebuie sa acoperi cutia sau ce o fi in care tii ghemurile si sa lasi doar un orificiu mic din care sa iasa ghemul afara.In asa fel nici nu mai ratacesti ata nici nu t-i se incilceste.
Pisica a intrat''sub casa''? E vorba de o locuinta lacustra? Intra si tu sub casa si ia ghemul.
Pai.daca pisica tine ghemul in gura o atragi cu niste mancare si vine sau cu un carlig il tragi la tine unul lung ia incearca am patitasta cu mitzuca meah :X:X:X fundita?
Deniissel întreabă: