Vaii, stai linistita! nu-ti face griji.Saracul pisic are abia o zi, e mic, slabut si neajutorat, nu are cum sa meatga din prima zi.Crede-ma ca nu ai dc sa-ti faci griji. Si eu am patit exact la fel, am avut pisici mici. Ai grija ca, peste cateva saptamani o sa pui o intrebare legata de ochii pisicilor, li se vor deschide singuri in maxim 2 saptamani de la nastere. Sa nu umbli la ochi sau sa incerci sa-i deschizi.
Deci in concluzie, nu-ti face griji, pisica mama va avea grija de ei, si-i va invata toate cele necesare!
Consulti un medic veterinar.Cred ca nici un membru TPU poate sa te ajuta in aceasta privinta.
Noi iti putem da multe sugesty... dar niciuna buna...
eu una zic ca cel mai bine ar fhi sa te duci la un veterinar
Il poti duce la un centru specializat poate ii mai poate oferi cineva o sansa bafta si spune-ne daca s-a rezolvat:*
Ii doresc tot binele si sper sa se faca bine.In cel mai rau caz va fi eutanasiat([nici nu vreau sa ma gandesc]
Il mai poti duce la un veterinar dar cred ca te va trimite tot la un spital de animale
Pai. poti sa te duci la doctor cu el si sa-i faca tratament sau sal opereze veterinarul ...depinde ce o sa zica veterinarul dul cat mai repede