| Constantin_Cătă_1989 a întrebat:

Ieri o vecina a gasit una dintre pisicile mele pe sosea, lovita de masina. In prima instanta am crezut ca este lovita doar la botic, si am dat-o cu niste creme pentru animale. Dupa ceva timp s-a ridicat din culcusul ei, a inceput sa miaune ciudat si a urinat in mijloocul incaperii ROSU. Am plecat cu ea la veterina unde i s-au facut 3 injectii. Astazi veterinarul mi-a spus ca si ieri a facut rosu, dar nu pare sange (pisica a ramas peste noapte internata la clinica). Astazi a spus ca a gasit dezastru, a urinat normal in cosul pregatit, nu in litiera, n- a mancat, n- a baut apa. Sunt distrus, nu mai stiu ce sa fac, doctorul a spus ca este lovita rau la cap si s-ar putea sa nu mai fie normala toata viata. Sunt hotarat si sub nici o forma n-am sa renunt la ea! E important ca e in viata. Intrebarea mea este: Exista cabinete psihiatrice sau de recuperare pentru animale?
Sper sa nu ma considerati exagerat, nu-mi pasa!
Sau, daca nu, dati-mi alte rezolvari! Multumesc!

4 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Faptul ca a urinat rosu, arata clar ca un organ i-a fost lovit, e o posibila hemoragie interna si asta trebuie rezolvata urgent! apoi lasa-ne raspuns cu starea ei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Schimba veterinarul cat timp mai traieste pisica. La ala e clar ca nu stie ce face...
Tine-ne la curent cu sanatatea pisicii.

| Ecaterina2016 a răspuns:

Nu știu la ce cabinet ai fost dar nu te mai duce e un incompetent! Zi-mi te rog ești din București? Dacă da mergi la Cabinetul Sweet Bully Vet este în zona metroului Costin Georgian adresa :B-dul 1 Decembrie nr 1 C. Acolo sunt veterinari specializați în cazuri grave. Pisica ta are nevoie de radiografie sa se vadă leziunile interne căci de asta urinează sânge, analize de sânge și în urma unui diagnostic se administrează un tratament, NU după ureche! Altfel ceva muri în chinuri.Are nevoie de investigații suplimentare neurologice nu psihiatrice! ȘI castreza pisicile de la bloc, asta ar fi de mare ajutor nu doar sa le dai hrana. Castrarea previne cazuri din astea sa ajungă călcate de mașini sad!

| Ωmega a răspuns:

Du-o te rog frumos de urgenta la alt veterinar competent! S-ar putea sa trebuiasca sa fie operata. Veterinarul ala e un cretin daca nu i-a facut macar o radiografie. Mergi de urgenta la alt veterinar mai bun care sa o examineze amanuntit sa nu cumva sa aiba vreo hemoragie interna sau alte nebunii.