Scrie despre yubitu\iubita ta, despre parinti tai, de eroul tau pregerat...
Download: eType1.com/f.php? FouUeV
Pai scrie cam ce simti tu.adica orice iti trece prin cap despre oricine si orice.si poti desena tinute peisaje poti sa-ti iei niste abtipilduri si sati scrii sus ziua respectiva si cand ai avut o zi buna lipesti un smile si mai povestesti sau mai scrii momente amuzante sau poti pune si poze eu am ceva de genu si imi place cand ma uit. poti scrie si proverbe sau citate din niste carti
Scrie despre baiatul de care iti place,scrie despre cat de mult ii iubesti pe parintii tai,scrie cate de mult iti place...(o activitate),scrie ce s-a intamplat in ziua respectiva,scrie niste nelamuriri pe care le-ai avut,scrie despre TPU,daca sarbatoresti halloweenul scrie acolo ce gatesti,cu ce te imbraci,cum te machezi etc, scrie despre moda sau scrie despre cea mai buna prietena a ta(daca ai).si incearca sa faci asta mai des pentru ca asa inveti sa te exprimi plus ca te,, descarci". Succes!
Scrie ce simpti tu in acel moment si mai poti scrie despre ce iti propui sa faci in viitor referitor la (scoala, reputatie, viata sexuala) etc.
Am si eu un caiet asemanator cu al tau,eu spre exemplu scriu citate,statusuri,melodii,lucruri amuzante pe care le mai discut cu prietenii, poezi create de prietenii, lucruri de pe net.cum ar fi povesti de viata etc.,mici povestioare scrise de mine, am dat caietul si unor prieteni ca sa imi lase o amintire, mai poti scrie parerile tale despre diferite lucruri. sper sa te ajute