| andreyrey619 a întrebat:

Imi doresc sa imi cumpar un caine. Am doua variante : rottweiler sau beagle. Stau la casa si au destul loc de joaca. Voi care m-ati recomanda dintre cele doua rase? sunt nehotarat. funda mersi

Răspuns Câştigător
| davidwarner a răspuns:

Pai, R. este un caine de paza, are nevoie de un dresaj bun pentru a nu deveni agresiv, iar B. este un caine de companie, nu ii place sa fie singur, e jucaus si foarte important, nu e bine sa il lasi liber in locuri nesupravegheate, pentru ca e un caine de vanatoare si va urmari mirosurile,, interesante,,.
Deci, ca sa te convingi ce caine sa alegi, hotareste-te intai ce doresti, sunt caini diferiti, nu te lua numai dupa aspect. De exemplu, eu as alege un Beagle, imi plac cateii cuminti, sociabili, dar alegerea este a ta.
Succes in a te hotari si distractie placuta cu noul catelus!

11 răspunsuri:
| vyorelll a răspuns:

Rottweiler este un ciine mai de incredere... cred ca da rottweiler

| DexterKill a răspuns:

Daca esti genul mai activ si mai dur as zice sa alegi rottweiler. Daca vrei un catel ca sa-l iubesti si sa te simti bine ca e al tau as zice sa alegi beagle-u

| Melindutza a răspuns:

Eu as alege Beagle...ca e mai dragut big grin...dar depinde de tine care iti placewinking

| GaBy*YOUr*DrEaM a răspuns:

Pai dintre cele 2 rottweiler pentru ca e bun si de paza si e si foarte prietenos asta depinde cum il cresti dar ca daca ai rottweiler nu fa chefuri in jurul lui pentru ca nu agreaza oameni care consuma alcoolwinking
e cea mai buna legere bafta

| danootsmee a răspuns:

Daca vrei sa te joci cu el si sa il alinti alege un beagle
daca vrei un caine care sa fie rau cu toti alege rottweiler.
stiu ca rottweileri pe la 9-10 ani incep sa aiba probleme cu capul!
e personal imi voi cumpara un beagle saptamana viitoare

| a22team a răspuns:

Cumparati un amstaff!

| maryannna1 a răspuns:

Beagle, e mai simpatic, si mai jucaus cred happy

| RoxxuInna a răspuns:

beagle...Vad ca acest caine este cel mai cumparat (adica este la moda)si este simpatik

| FantomaTurcoaz a răspuns:

O sa iti dau niste informatii despre fiecare dintr-o carte:
rottweiler:TEMPERAMENT:fiind inzestrat natural pentru paza, tinde sa fie agresiv cu strainii.Nu e nervos, dar in general nu accepta sa sejoace cu oricine.e necesara o educatie ferma.INGRIJIRE:blana nu necesita o ingrijire f atenta. UTILIZARE:paza,aparare, caine politist.
beagle:TEMPERAMENT:un caine activ, care se dovedeste a fi afectuosin calitate de caine de companie.cand da dovada de incapatanare, tb tratat cu fermitate.se adapteaza in apartament, dar are nevoie de plimbari indelungate.INGRIJIRE:fiind un caine rustic, blana nu necesita periaje periodice. UTILIZARE:vanatoare, companie.

Sper ca te-am ajutat!

| NothingImportant200 a răspuns:

Eu zic beagle, e foarte dragut.

| cristinosaurus a răspuns:

Beagle. Sunt mai draguti si mai inteligenti.