Bună,
Nu știu dacă ai mai avut animale de casă, dar de obicei părinții nu sunt de acord pentru că o să ajungă tot ei să facă curat.
Încearcă să fii foarte ordonată cu lucrurile tale, să înveți bine la școală și să le spui că o să ai responsabilitate față de hamster.
Baftă!
Spune-le ca se pot intretine foarte usor, intr-un acvariu sau cusca cu talaj si mananca aproape orice, de la legume la fructe dar fara salata ( am auzit ca face rau) si iaurt sa nu ii dai, plus ca am eu o punga de mancare de hamsteri pe care nu o folosesc ti-o pot da tie daca esti din Timisoara. Is si cuminti dragalasi, dar sa nu iei fata si baietel ca se inmultesc repede. ia unul doar.
Poti sa il cumperi singura si sa spui ca ti la facut cadou o prietena, un prieten sau o ruda...eu asa am facut de craciun cu perusul meu, le-am spus ca mi l-a facut cadou prietenul meu si acum si lor le place. Si vorbeste cu acea persoana sa le spuna ca ea ti la facut cadou, si stai linistita ca nu o sa il dea la nimeni, plus ca nu fac mizerie hamsterii bafta si la multi ani