Desigur! doar comportate frumos cu el, mangaie-l.
Un caine se invata repede
lasa-l sa cunoasca si imprejurarea pe unde stai dar nu singur, decat in casa daca ii dai voie
asa am facut si eu cu un boarder collie(cainele meu)care are 3 ani
Sigur daca incepi sa tii la el o sa te simta.Si eu am un caine lup 3 ani de vara trecuta si de fiecare data cand ma duc la tara numai dupa mine sta.
Caini husky si lupii sunt singurii caini care nu au fost domesticiti complet.Eu zic sa te apropii de el incet si sa formati o legatura puternica.Ai grija la inceput pentru ca nu stii cum va reactiona insa cu rabdare si dragoste cu siguranta veti deveni cei mai buni prieteni
Buna andreibubu2,
La inceput va exista o anumita distanta intre voi, poate ii va lipsi vechiul stapan si nu va mai fi asa vesel pentru cateva zile. Dar daca te apropii de el sufleteste si il vei iubi in scurt timp, adica max 3 saptamani ar trebui sa aveti o relatie destul de stransa.
Mult succes.
Pa, pa
... Greu de spus, depinde de temperamentrul animalului . Dar trebuie sa ai foarte multa rabdare cu el, in nici un caz sa-l certi sau sa-l deranjezi intr-un fel. Sfatul meu este sa-i acorzi multa atentie afectiune si recompense pana se obisnuieste cu tine si familia. Multa bafta! spune-ne cum a fost
Bn,multumesc pentru raspunsuri o sa va zic cum a fost abia daca i laduce luna astaca cainele e la voronet si nu stiu cand il aduce o sa va zic cum a fost prima noastra intanline; P
Bombonikaaa întreabă:
paul345 întreabă: