| TwiX21 a întrebat:

Imi place sa vorbesc despre animale happy am si eu acasa un caine husky si un cal Frizian de calarie.De curand, o colega de calarie a ppecat in alta tara pentru 2 ani si mi-a lasat iapa ei care e tot Frizian.Deci 2 ani de zile ii voi tine si iapa ei happy Faza e ca armasarul meu s-a imperecheat cu iapa ei.Eu i-am vazut cand s-au imperecheat si de atunci au trect vreo 4 luni,sa ii zic mamei sa chemam veterinarul pentru o ecografie? Ce sa faccc? happy Daca e gestanta,va fata la mine, pentru ca stapana ei sta 2 ANI acolo. happy

Răspuns Câştigător
| Lioana a răspuns:

Daca e gestanta, atunci veti avea un manz. 11 luni dureaza perioada de gestatie la cai. Te va invata veterinarul ce sa faci dar el ar trebui sa asiste nasterea.

4 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Filmeaza-i si tu cand se mai imperecheaza

| Lioana a răspuns:

Veterinarul stie cel mai bine ce e de facut. Fa-i o vizita si intreaba-l ce trebuie sa faci!

| TwiX21 explică (pentru Lioana):

Cred ca asta voi face...voi chema veterinarul...dar eu nu stiu ce sa fac daca imi va spune ca e gestanta laughing

| TwiX21 explică (pentru Lioana):

Cred ca asta voi face...o va verifica, dar eu nu stiu ce sa fac daca imi spune ca e gestanta happy

| Lioana a răspuns (pentru TwiX21):

Daca e gestanta, atunci veti avea un manz. 11 luni dureaza perioada de gestatie la cai. Te va invata veterinarul ce sa faci dar el ar trebui sa asiste nasterea.