| AiEnmaa a întrebat:

Buna! Imi poate recomanda un loc de unde as putea achizitiona custi pentru sobolani domestici? Caut ceva suficient de mare, de cel putin 1 metru, sa le pot oferi animalutelor un loc confortabil. Site-urile din Romania pe care le-am consultat eu oferta optiuni cam proaste. Nu ma deranjeaza sa iau din afara cat timp sa livreaza in tara. Multumesc anticipat!

5 răspunsuri:
| RxTx a răspuns:

De pe la magazinele de animale

| AiEnmaa explică (pentru RxTx):

Intocmai, ca am cautat deja pe aici si sunt foarte mici, nu satisfac minimul necesar pentru sobolanii domestici happy dar am mentionat asta deja

| RxTx a răspuns (pentru AiEnmaa):

Exista niste boabe rosii care se cheama
Carbofuradan
Sau decis
Su niste gaze
Delicia
Fac bine la sobolani

| AiEnmaa explică (pentru RxTx):

Cred ca se intelege ca nu asta caut, de ce trebuie sa fim rai? big grin

| RxTx a răspuns (pentru AiEnmaa):

Dacă mănâncă șobolani sa nu se mai chinuie să ii crească poate face colaborare cu silozurile de cereale si cu fabricile de panificație
Mai ales cele mari ce au cuptoare tunel late de 6 metri si lungi de 50 metri

Stii cum stau sobolanii mari gigsntici cât găleata de mari cu cura in sus pe spate sa le pice frimiturile de pe benzile rulante direct in gura

Acolo sub benzile transportoare sunt șobolani chiar si de 10 Kg

Daca ii ia de acolo sunt dispuși cei cu fabrica sa ii mai dea cadou si ceva prajitiri
Ot ca i-a scăpat de șobolani

Pe bune si nu glimesc

Tatăl meu automatist industrial la silozuri de cereale si fabrici de panificație
Bunicul meu aproape de pensie tot asa mecanic sef peste toate silozurile de cereale din Romania

Sunt șobolani gratis curați cu prdigri
Caee nu au mancat spurcaciuni ci toata viata mananca ce cade printre benzile transportoare ce transporta pâinea...

Ma refer la multe fabrici ce vând la nivel de mai multe TIR-uri / zi