| Alesyaa a întrebat:

imi puteti da niste pasi prin care as putea sa fac un site ( vreau sa fac un site pentru animalele neajutorate si sa dau sfaturi etc...) multumesc! va rog spuneti repedeeee! mersi

Răspuns Câştigător
| carhartt a răspuns:

Ceea ce doresti tu nu e de-aici... de-acolo.
Sa faci un site trebuie multa minte si munca, cand zic asta ma refer la un site profesionist, php, html, css, photoshop, java etc.
Dar nu cred ca tu ai nevoie de un asemenea site, asa ca iti recomand doua site-uri prin intermediul carora iti poti creea chiar tu un site dragut foarte usor, si il poti personaliza chiar.

1. www.weebly.com
2. www.ucoz.com

Bafta.

5 răspunsuri:
| PassingBY a răspuns:

Nu prea cred că se poate explica într-un comentariu asta, dar pot să îţi sugerez să începi cu o pagină de Facebook. E cel mai la îndemână, cred.

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Ceau
Studiez medicina veterinara:
Sa dai sfaturi?
Crezi ca esti in masura sa dai sfaturi din moment ce nu stii mare lucru despre animale?
Iti poti face un blog cu poze dar lasa sfaturile pentru cei ce se pricep cu adevarat.

| Alesyaa explică:

Draga MeimeiPinguinu nici macar nu ma cunosti asa ca nu esti in stare sa imi spui daca sun sau nu capabila sa dau sfaturi despre animale

| Alesyaa explică:

Dar trebuie sa si platesc

| Brotacelul a răspuns:

Eu recomand www.ucoz.ro - il folosesc si sunt multumita de el. Uite si un tutorial despre cum se face: http://www.youtube.com/watch?v=21DWamHpCTo
Mult succes!