Depinde unde si cand vrei sa mergi, pentru ca daca tu mergi la munte doar vara, sa zicem, atunci de gandesti ca in acea perioada a anului temperaturile noaptea pot sa fie si de 5 grade in unele zone deci iti iei unul care ii pentru temperatura minima de -5 grade
daca vrei sa mergi iarna atunci ai vazut si temperaturi de -37 de grade pe la miercurea ciuc si pe acolo
nu stiu pana la ce temperatura minima absoluta sunt facuti saci de dormit in momentul de fata, oricum eu te sfatuiesc sa mergi printr-un magazin de profil si iti zic cei de acolo ce si cum sau cauti ceva site-uri si forumu-uri ce se adreseaza iubitorilor de natura si intrebi acolo, mai cauti pe net ca acum ii chiar foarte accesibil, ti-am zis depinde de nevoile si cerintele tale pentru ca daca vrei sa dormi in el in casa poti sa iei de care vrei:P (glumeam)
aici am gasit un link cu un sac de dormit de la HANNAH: http://www.montline.ro/index.php?main_page=product_info&products_id=14
am fost in padis si am vazut ca cei de la serviciul salvamont aveau astfel de corturi si din cate am aflat eu sunt printre cele mai bune produse de pe piata la momentul actual
o zi buna in continuare sa ai si sper ca ti-am fost de ajutor
GeorgeGabriel întreabă:
Deniissel întreabă: