Pai eu am caine de qnd eram mika...acum am altul(am avut o gramada)...eu iti voi spune ce fac cu catzeluja mea:
-sa te joci cu ea
-sa nu tipi la ea/el ca mai rau faci il/o vei speria si va fugi de tine daca e mica
-daca o tii in casa o sa trebuiasca sa-i faci baitzaaa
-sa aiba un castron (ceva) cu apa mereu
-mancare mai putine oase pentru ca ii fac rau (am patit eu)
-la mancare Lindei ii dau : pedigree, oase mai putinee, carne...(e mai mofturoasa)
-sa-i dai o jucarica sa se joace cu ea.(catelujei mele nu-i trebuie a avut dar le-a fc praf p toate )
-sa-i explici daca are voie sau nu (nu sa tipi)
si cam atat. fundita?
In primul rand, educa-l. Educandu-l nu vei face altceva decat sa ii castigi dragsotea Orice prostioara face, batel incet la fundulet/ daca face in casa il bagi cu botul in ce a facut si ii daila fund incet dupa care il scoti afara. Asa va intelege ca nu e bine ce a facut si ca trebuie sa iasa afara. Hraneste-l, stabilestei un program de masa si de iesit afara, acordai atentie nu foarte multa pentru a nu-l face dependent. Invata-l sa stea si singur. Spuneai ca mai ai un caine? Ei bine pentru ca micutul sa fie acceptat, nu trebuie sa il neglijezi pe cel mare, pentru ca el a venit primul, chiar daca ai tu senzatia ca nu te suporta. Un caine oate avea 12 stapani daca atatia sunt in familie, dar numai de unul asculta cu adevarat, iar multi confunda asta cu dragostea Ai grija, asa cum il cresti, asa o sa il ai
Ar fi bine pentru. un caine sa il iubesti CU ADEVARAT cainele simte! sa il hranesti tu,sa ii spui cele mai dulci cuvinte,sa il ocrotesti, sa ii acorzi mereu atentie, sa te joci cu el. sper ca te-am ajutat. FUNDA?
Si eu am un caine.Le place sa te joci cu ei, sa le dai atentie, fa plimbari dese cu el.Incearca sa il hranesti si tu pentru ca la un moment dat te va pacea