Deci faptul ca tu ai adus un motan mare in curte acum si tu deja mai aveai unul e o problema, o sa se bata pentru terotoriu, motivul pentru care motanul pe care l ai avut inainte a plecat si nu s-a mai intors este pentru ca motanul tau nu il vroia.Acum se poate intampla acelasi lucru cu motanul asta, am patit ceva asemanator cand am adoptat un motan al strazii, in momentul ala eu aveam un pui de pisica pe care l am crescut de la 4 zile deoarece un vecin mi-a luat pisica care abia nascuse si a aruncat o undeva pe motiv ca s-a urcat pe masa lui...in fine la inceput motanul pe care l-am luat de pe strada il batea pe cel mic dar cu timpul au devenit cei mai buni prieteni.Situatia cu un motan la fel de mare nu e acceasi, motanul asta de pe strada batea mereu pisica vecinilor incat nu mai statea pe acasa de frica, pleca de acasa si se mai intorcea dupa cateva zile sa manance si tot asa pana unul dintre ei a disparut.
Pe care l-am gasit pe strada l-am avut cam doua saptamani si cand am vrut sa sa il scot nu prea voia, se agata cu ghiarele de ce prindea(desi il aveam in brate) probabil pentru ca se simtea bine(cred ca motanul meu incerca sa il accepte in preajma lui) si cand am ajuns in curte l-am lasat pe jos si ii era frica, a fugit si s-a urcat pe acoperis(cu ajutorul unui spatiului acela de la o fereastra)
Deniissel întreabă: