| robertpopescu12 a întrebat:

Buna, m-a lins pe picioare catelul meu bichon care sta in apartament la bloc si care il mai scot ocazional pe afara dar n-a avut niciodata muscaturi de la alti caini sau zgarieturi, n-am mai avut timp sa ii fac vaccin anti rabic si acum la mana am o rana deschisa. E posibil daca ma ating pe picior si duc mana la rana aceea, sa iau ceva daca ar fi posibil sa aiba ceva pana ii fac vaccinul? Imi pare si rau asa ca nu ma pot juca cu el cu gandul asta

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Te poti spăla pe maini mai des.

| Caro34 a răspuns:

Bună! Du câinele la vaccinat și fii liniștit; ești perfect sănătos! Ce mă deranjează este că ai scris că îl plimbi ocazional - dacă eu te-aș ține pe tine numai în casă, oare cum te-ai simți? Mergi cu el la plimbare, face rabie și vaccinat fiindcă e ca noi: are nevoie de: aer curat, mâncare sănătoasă, apă, mișcare și multă iubire, altfel face depresie, turbare și moare până la final! După ce l-ai luat dacă nu-i dai atenția cuvenită? Numai bine!

| Standt a răspuns:

Voi aveti mari probleme. Educatia sanitara nu este punctul vostru forte. Dar nu numai aici e buba. Sunteti mai bolnavi la cap decat la trup de prea multe prostii care vi s-au inoculat.

| TanasoiuEduard a răspuns:

Spala-l pe dinti inainte sa te joci cu el si nu patesti nimic!

| mihaahhi a răspuns:

Daca are rabie si inca nu i au aparut simptomele va incerca sa se dea foarte mult pe langa tine. Acesta este mecanismul de transmitere eficienta. Recomand sa iti vaccinezi cainele si sa te testezi daca ai dubii. Da daca saliva cainelui are contact cu rana ta poti lua rabie.