Cristina! mai întâi setează blogu în engleză! apoi vezi că ai undeva, când intri în tabloul de bord: postare nouă! apoi poţi pune text, imagini sau ce doreşti. chiar şi filme. vezi în fereastra de editare: ai să pui text şi dai după ce te hotărăşti publicaţi postarea sau pentru imagini ai acolo tot în fereastra de editare nişte pictograme mai sus care arată ca o imagine: de acolo poţi să încarci imagini. dacă nu te descurci: dă add golantrevize59. te ajut eu. am să-ţi urmăresc şi blogul succes!
Poi poti pune diferite lucruri>detalii despre tine, poti dezvolta un subiec, ceva care sa impresioneze sau sa atraga atentia.
Salut,
mai intai incearca sa selectezi limba romana, iti va fi mai usor cu meniul de editare a noilor mesaje,
pentru EDITARE trebuie sa intri in TABLOUL de BORD, apoi e simplu
cand ai treminat de pregatit/editat un mesaj, nu uita sa il postezi/publici, apoi te deconectezi de pe blog, e usor,
nu uita sa iti notezi undeva identificarea si parola de intrare pe blog doar asa poti edita articole noi,
succes
Salut, am si eu un blog http://brinzanalexandru.blogspot.com/ si iti pot spune ca prin incercari repetate o sa reusesti