| crys23 a întrebat:

Buna!
M-am rugat de mama mea sa-mi i-a un catel si pana la urma am convins-o, dar nu ma pot convinge intre rasele de caini lup, husky, labrador sau ciao-ciao.Care este parerea voastra?

Răspuns Câştigător
10 răspunsuri:
| yumeee a răspuns:

Chow chow. they're so fluffy i'm gonna die! laughing

| Landied a răspuns:

Caine lup, is ascultatori si devotati stapanilor si jucausi, huskyi is cam activi, iti vor crea probleme.

| ingerasdragalas a răspuns:

Eu ti-as sugera un caine husky.Deoarece ei au fost initial creati pentru a calatori pe distante lungi, cainii Husky sunt plini de energie si adora miscarea. Husky este una dintre cele mai populare rase de caini din Statele Unite. Cu ochii de la un albastru cristal pana la brun de diferite nuante, Husky este un caine cu parul lins si bine proportionat. Rasa a fost, initial, foarte populara, recunoscuta ca si caine de sanie originar din Alaska.Husky-i sunt animale care stiu sa se faca placute si au o capacitate extraordinara de a se adapta diverselor stiluri de viata. Agreaza climatele temperate si reci si adora spatiile largi in care sa poata hoinari; totusi, si cei care sunt crescuti intr-un apartament o duc bine. Husky este prietenos si nu este renumit ca fiind un caine galagios sau agresiv. Deoarece ei au fost, initial, creati pentru a calatori pe distante lungi, au o energie debordanta si adora sa faca miscare.

| kissyou a răspuns:

Cel mai bine iti iei caine lup.sunt cei mai destepti, sunt devotati, frumosi si nu iti creeaza probleme(adica nu o sa fie o problema cu facutul nevoilor in casa pentru ca invata repede mai ales daca ii recompensezi laughing ) fundha?

| Deutsa56 a răspuns:

Husky::XSunt superbi!

| Diana_6668 a răspuns:

Iti recomand husky, poate si ceilalti au dreptate in privinta celorlalti caini, dar husky sunt de neasteptat. Fac niste lucruri care te uimesc.
I-ati husky! Nu trebuie sa pierzi aceasta ocazie! Sunt cei mai frumosi caini.Asculta-ma stiu ce zic, am.nu vorbesc din auzitechatterbox
Pupicss>big grin

| duf a răspuns:

Eu mi-am luat un pui Husky pe nume Maya (este fetita), este ascultator, mi-l l-am luat cu ochii negrii ca parca aia cu ochi blo sunt fantome.

| Loser8299 a răspuns:

Eu as alege lup.

| uoiza a răspuns:

Si eu a trebuit sa-mi aleg un caine dintre cei care trebuie sa alegi si tu... dar eu am ales husky si sunt fericita de alegerea facuta

| Ea_3507 a răspuns:

Eu am un labrador şi e foarte jucăuş. Ca rasă, sunt frumoşi şi inteligenţi. kiss Oricum, eu zic să te documentezi despre fiecare în parte şi să vezi care ţi se pare ţie mai potrivit pentru a trăi lângă familia ta. Câinii sunt cam pretenţioşi (de exemplu la mâncare), deci trebuie să ai o situaţie financiară bună. Depinde şi de faptul dacă stai la casă sau la bloc. Sunt multe aspecte importante pe care trebuie să le iei în considerare. kiss Alegere uşoară şi să te bucuri de căţeluşa sau căţeluşul tău!hee hee A, şi apropo, felicitări pentru faptul că ai convins-o pe mama ta să îţi ia un căţeluş. kiss