Am mai multe case, dar cand stau la bloc si stau la bloc deoarece aici e domiciliu meu principal sa zic asa Am avut animale, maidanezi, serpi. Ador toate animalele, nu am avut probleme cam deloc. Si pisicute am avut multe, depinde de pisica. Nu este asa, va supravietui doar nu miauna pana dimineata, 10 minute, depinde de pisica. De exemplu am avut o pisica cu numele de besstet (de la zeita bastet) aveam in permanenta grija de ea. NU am avut probleme. Am avut si pisica dinaceea chiala la fel, nici o problema aia chiar stia locul de... Plus ca cunosc una care are 16 pisici intr-un apartament cu 2 camere nu am auzit sa se intample asa. Pisica este o terapie, i-ati secretul e sa-i oferi iubire ca la orice om, planta, lucru samd. Iubirea e si fata de lucruri, trebuiesc intretinute samd. La fel si pisi. Stai calm depinde de pisi xD
Buna. Si eu am pisica si nu miauna deloc. Inainte sa o sterilizez, cand a intrat in calduri, miauna...dar am sterilizat-o si s-a rezolvat problema.
Eu pe a mea o scot cu lesa (este lesa special pentru pisici). Dar trebuie sa o inveti de mica..ca apoi o sa fie mai greu. Succes!
Heii.
În legătură cu tentarea ta de a-ți lua o pisică, nu toate miorlăie, asta depinde de comportament și locul de unde o vei lua. Ți-aș sugera să îți iei un pui de pisică, așa s-ar acomoda cu tine și familia și nu mai trebuie să îti faci griji cu miorlăitul.
Îți dau un sfat, când o vei scoate pe afară o poți lega cu o sfoară sau șiret mai lung, știu că pare amuzant dar în felul ăsta nu o s-o pierzi în caz că se sperie.