| Crysti_Crystian_2001 a întrebat:

Bună, ma ajutați si pe mine cu un sfat va rog, vreau sa cumpăr un caine pentru fetele mele un bischon. E cam mare, are 8 luni credeți că s-ar adapta, nu ar plânge dupa stăpânii lui sa se miaune toata noptea? Mi-e foarte frica de asta.

Răspuns Câştigător
| Felys a răspuns:

Eu am doi caini, unul cumparat de foarte mic si unul primit tot in jur de 8-10 luni, cainele mic l-am modelat eu cum am vrut pe cand cel adoptat mai mare a venit cu niste apucaturi care desi a trecut mai bine de un an nu am reusit sa le estompez complet.Acum depinde si la cine a crescut si cum a fost educat si ce asteptari aveti voi de la el, dar ideal ar fi tot un pui mic, desi in unele situatii merge si unul mai mare.Ai putea ruga stapanii sa ti-l lase o saptamana sa vezi daca este ceea ce va doriti

5 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Cred ca ar trebui sa cauti pe internet ce tip de caini sunt buni pentru situatia ta.
Unii au multa energie si daca nu te joci cu ei, dai de probleme! Altii sunt tipul care stau linistiti toata ziua.
Analizea-za de ce ai nevoie si cauta ce tip de caine se potriveste cerintelor tale.
De asemenea, pe la adaposturi de ce nu treci? Ca nu sunt doar maidanezi absolut toti. Ar mai trebui sa salvezi o viata, daca ai unde sa o adapostesti. Multa bafta!

| Crysti_Crystian_2001 explică (pentru Mayar):

Ms de sfat dar sunt in Germania nu in Ro.iar de jucat nu mi-e frica pentru ca am 3 copii nu o sa duca lipsa de activitate câinele. e Bischon frize ceea ce as vrea sa iau, dar mi-e frica doar ca e prea mare pentru a schimba familia.

| wpAbby a răspuns:

Mici sanse sa se mai adapteze.Eu am un bichon maltese (pe care vi-l recomand:e mic, lasa par doar cand nu il pieptani, e energic cand vrea el (uneori doarme de nici nu-l simti in casa laughing ). Pretul lui a fost de 200€, dar va spun sigur ca se merita.Il am de la o luna si o saptamana si in momentul acesta are 10 luni).Al meu s-a obisnuit cu noi, ar trebui sa cumperi unul mai mic, pentru a fi sigur ca se adapteaza cu fetele tale.

| minionforever2005 a răspuns:

Pai,la 8 luni e cam mare+ copii s-ar bucura mai mult de pui... adica... eu am un beagle pe care l-am cumparat la 6 luni si e foarte independent pentru ca asa a fost invatat de pui. Nu se ataseaza de nimeni si nimic, face totul singur. E posibil si bischonul tau sa aiba apucaturi de genul si un program cu care e obisnuit ( plimbat, mancat, somn etc) pe care ar trebui sa-l respecti daca nu vrei sa ai probleme cu el.

| Crysti_Crystian_2001 explică:

Mulțumesc frumos.