| ada_5653 a întrebat:

Ma numesc Adriana. Imi doresc foarte mult sa adopt un puiut de chihuahua, mic si negru ca cel de la avatarul meu. Sunt dispusa sa dau o suma pana in 100 ron pentru el, mai mult nu am. Pana saptamana trecuta eram cea mai fericita fata din lume. O aveam pe Luna, o fetita metis chihuahua care imi facea viata o bucurie. Abia asteptam sa ajung acasa de la facultate sa o vad si sa ma joc cu ea. Din pacate, catelusa mea care urma sa implineasca marti, pe 8 februarie, chiar in aceeasi zi cu aniversarea mea, 4 luni, a murit. S-a imbolnavit de parvoviroza, si desi m-am chinuit sa o tin in viata cu perfuzii, tratament la veterinar, nu a fost suficient de puternica, n-a reusitsad. Mi-a rupt sufletul, ma gandesc numai la ea si la ce-as fi putut sa mai fac sa o salvez. Stiu ca un nou puiut n-o s-o inlocuiasca, dar imi doresc enorm sa aud din nou labute pe parchet noaptea si nu vreau alta rasa de catel, pentru ca m-am indragostit de Luna si de cateii din rasa asta. Va rog frumos sa ma ajutati, daca e cineva care are puiuti de chihuahua si e dispus sa dea spre adoptie pe unul din ei sau pe o suma pana in 100 de ron, sa imi dea un mesaj. O sa va fiu recunoscatoare si mi-ati face cel mai mare cadou de ziua mea.Astept un raspuns! Multumesc!

1 răspuns:
| monikaaaaaaaaa a răspuns:

Nu prea pot sa te ajutsad
Imi pare rau pentru catelusa tasad