Întrebare recomandată | AlexUy16 a întrebat:

Buna ma numesc Alex am si eu o intrebare mi-am luat un caine amstaff mascul are 2 luni si mai am un ciobanesc de bucovina femela de 2 ani si nu stiu ce sa fac am inteles ca amstaff-ul nu se intelege cu nici un caine si mi-e frica sa nu se bata s-ar putea sa se inteleaga? ciobanescu il accepta dar el cand se face mare se va intelege cu ciobanescu? va rog seriozitate.MULTUMESC

Răspuns Câştigător
| mixxjim a răspuns:

Daca vor creste impreuna nu cred sa fie probleme, mai ales ca femela e mai mare, o sa vezi ca o sa aiba grija de el ca de puiul ei happy Stii si povestea cu cainele si pisica, dar presupun ca ai vazut o gramada de cazuri de caini si pisici in aceeasi casa care nu au nicio problema - asta pentru ca au crescut impreuna si s-au obisnuit unul cu celalalt si cu mirosul celuilalt. De fapt problemele de genul asta apar din cauza mirosului, stii ca animalele, in special cainii, functioneaza in general pe baza mirosului, si apoi pe probleme de teritoriu. Cum cei 2 cresc pe acelasi teritoriu, stiu ca sunt acolo amandoi si nu au probleme unul cu celalalt. Mai degraba sa-ti faci griji sa nu se indragosteasca unul de celalalt, cand o veni vremea happy O zi buna!

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cainii mici se vor adapta cu cei mari in timp pentru ca se ataseaza usor, daca exista conflicte le atragi atentia si se vor impaca in timp. Cainele e ca omul numai ca nu vorbeste, banuiesc ca stai la casa - ii poti lega cu lantul daca vezi ca nu e cale amiabila intre ei.

| AllmaGirl a răspuns:

Despre amstaff, pitbull, bulldog, etc..deci cei mai masivi si bine facuti, se zice ca sunt agresivi, ca rup alt caine in 2, si multe alte chestii...Ei bine, este doar un caine, ca orice caine, daca e educat de mic cum trebuie, sa fie cuminte atat cu oamenii cat si cu cainii din jur, acesta nu va ataca degeaba. In parcurile mai mari sunt amstaffi, pitbuli, etc, care se joaca voiosi cu alti caini...cati caini masivi bine educati am vazut la viata mea. Nu numai dupa rasa se judeca un caine, ci dupa caracter si stapan

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

In lumea animala-spre deosebire de noi, care ne consideram evoluati-masculul-de regula- nu ataca femela din aceeasi specie. Exceptie fac cei cu tulburari de sanatate, cand isi pierd controlul.Mai degraba s-ar putea sa fie el atacat de femela, avand in vedere ca ea face parte dintr-o categorie al carei specific nativ este tocmai inclinatia spre ocrotire-a stapanului ori a bunurilor pe care considera ca trebuie sa le apere.Amstaff-ul are inclinare spre atac, e o rasa care poate deveni foarte agresiva in urma unui dresaj usor, insa se adapteaza mediului in care traieste.

| AmanoYuno a răspuns:

Daca e mic se va imprieteni cu toate lumea.
stiu asta deoarece pisica mea s-a imprietenit cu catelul
cateii mici/pisicile se adapteaza repedehappy

| Sănduțța a răspuns:

Hey.Nustiu cu ce sa te ajut dar daca ai auzit ca nu se intelege chiar bine, ar fi bine sa-i ascunzi unul de celalalt.OK.

| idaniel02 a răspuns:

Se vor intelege chiar daca sunt de rase diferite si sevor intelege bine si daca sunt de sexuri diferite Funda?