| XxXNotForKiidsXxX a întrebat:

ma numesc cristina si am o problema plz hellp cainele meu are 7 luni si tot face caca in casa de luni si a zis mama ca o da daca mai face aveti vreo idee cum as putea sa o fack pe cateaua me sa nu mai faca in casa?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa il duci din cand in cand afara pentru a se obisnui si dupa aia trebuie sa il duci cand o sa careask dimineata la pranz si seara...kel potzyn asa fakeam eu cu catelusa mealove struck

7 răspunsuri:
| Lorelai a răspuns:

Trebuie sa il duci din doua in doua ore afara, pana se invata...

| Baiaaanca a răspuns:

Veterinarul meu, mi-a zis [ pentru ca si eu am un caine mic, pe care il tin in casa ] sa-i dam cu un ziar mototolit peste fundhee hee, dar acum nu situ daca mai are rost la catelusa ta sa o inveti pentru ca nu cred ca mai poti daca are deja 7 luni, trebuia invatata de minca.

| Anca a răspuns:

Inafara de sfaturile celorlalti, cu ziaru peste fund si scos afara des, care sunt f bune, incearca si sa o certi atunci cand face in casa. O certi, ii arati ce a facut, dupa care o ignori, pentru ca esti suparata pe ea pentru ce a facut, da?
O sa asocieze supararea ta pe ea, cu faptul ca a facut acolo.
Cand o scoti si face afara, laud-o.
O sa invete!

De ce nu a invatat pana acum?

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Trebuia invatata pana acum, incearca sa o scoti mai des afara.

| XxXNotForKiidsXxX explică:

Pai eu am invatat-o dar iar a inceput sa faca in casa ca de la 3 luni nu a mai facut si a inceput iar si mersi foarte mult pentru sfaturi:*

| UnxsurPlusxDexEnergiexFereste`tex a răspuns:

Catzelusa mea are 6 luni si deja nu`mi mai prea face in casa foarte rar... bine o scot afara dimineata inainte sa plec la scoala. cand vin pe la ora 2, la 4, la 8 si la 10straight face si sa obisinuit asa... inainte sa o am pe ea am avut alt catelus care imi facea tot timpu in casa avea deja 7 luni si tot imi faceathinking dar l-am obisinuit tot dupa programu ala si nu mia mai facutstraight facethinking

| XxXNotForKiidsXxX explică:

Pai am luat-o de la 2 luni si eu banuiesc pentru ca fostul ei stapan o tinea afara s-a obisnuit sa faca cand vrea incasa