| Capsuinkaadulcicaa a întrebat:

Ma numesc Elena Catalina, am 11 ani si sunt o mare iubitare de animale.In tara noastra, sunt din ce in ce mai multe animalute abandonate si mi-as dori ca eu, si toti iubitorii de animale sa facem cumva ceva! Asa nu se mai poate! Cine imi poate da niste idei despre ce am putea face! P. S cei carora ideea mea li se pare buna sa-mi spuna! ofer si fundite si voturi.

Răspuns Câştigător
| YoCookieMonster a răspuns:

Te poti duce la Politia Animalelor sa faca ceva in legatura cu aceste animale, sa le duca la psihiatru si sa le faca animale ideale pentru curtea omului.Dar si tu ai putea contribui la asta adoptand sau luand un caine de pe strada.Eu asa am facut cu niste catelusi de pe strada.I-am ingrijit cand erau mici si dupa i-am dus la un centru de adoptii si am tinut contactul cu noii lor stapani.Acum catelusii mici si amarati chinuiti de copii de pe strada care aruncau cu pietre in ei sunt in camine iubitoare.Si asa am facut cu toti cateii de pe strada mea si acum ei sunt iubiti si rasfatati de familia lor.Nu a mai ramas niciun caine pe strada mea.Si in urma cu 2 luni am gasit un motanel.Cea ce e ciudat este ca eu imi doream mult o pisica dupa ce am suferit enorm de plecarea celeilalte pisici ale mele.Acum el este langa mine este sanatos si este un mic hoinarhappy
Mie imi place ideea ta in vedere ca ai 11 ani este o idee buna, dar vei avea nevoie de ajutorul parintilor ca sa reusesti sa strangi animalute si sa apelezi la politia animalelor.Eu chiar te sustin in aceasta idee si zic ca e minunat ca iubesti intr-un maret fel animalele si ca vrei sa le ajuti,sa le oferi iubirea necesara ca sa nu mai fie caini batjocoriti pe strazi. Zilele trecute am vazut un baietel care arunca cu pietre intr-un caine care nu avea un piciorussad.Mi-a parut tare rau pentru catel asa ca m-am dus la copilul ala si l-am luat la bataie, am luat o piatra si am aruncat dupa copillaughing.Ca sa stie si el ce inseamna sa fii batut de cineva cu pietre avand in vedere ca fiinta aia nu i-a facut nimic.Ei bine asta e lumea in care traim, o lume mizerabila fara oameni cu inima si suflet bun ca sa ajute aceste animale care nu au simtit niciodata caldura sufleteasca oferita de o familie reala si numai pietre si batjocoriri din partea oamenilor.Eu as vrea sa te ajut ff mult in ideea asta si impreuna toti iubitorii de animale cred ca vom reusi sa punem la punct cruzimea asta.
Sper ca vei reusi in ideea ta si iti urez multa bafta:X

6 răspunsuri:
| Ghost a răspuns:

Rezulta secta sacrificarea cainilor cea mai buna idee din toate judetele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti apreciez dorinta cu atat mai mult cu cat spui ca ai 11 ani, dar tot ce poti face deocamdata tu este sa ceri ajutorul politiei locale cand vezi oameni care abuzeaza, maltrateaza psihic, fizic animale.

| cățelușa56 a răspuns:

Vaii saracutele! si eu iubesc animalele, si ma gandeam ca poate... nu stiu, dar ar trebui sa iti convingi parintii sa le adopte si daca sunt prea multe si ai si tu prieteni pe acolo...sa le dai lor animalele. A si @ghost cum sa omoare cainii? sa ii lase sa traiasca, si sa ii castreze\sterilizeze.

| Ghost a răspuns:

@catelusa sper sa fi muscata cat de curand de un caine sa vezi cum ti se schimba parerea si chiar iti doresti asta din tot sufletul

| Ghost a răspuns:

Crazy ori u esti proasta ori la ora asta esti rupta de beata ce dracu vezi la un *** de caine jenos sau o motan nespalat plin de purici

| LoveNiki a răspuns:

@Ghost pe mine m-a muscat un caine, m-a zgariat o pisica si nu i-am omorat. Poate de asta acum am 8 pisici (europene) si 5 caini (1 pechinez si restul metisi) tongue.

@Enigmaaaa... daca ai caini in fata blocului/casei ai putea pune anunturi cum ca ii donezi etc.
Poti merge la protectia animalelor daca vezi un caz de cruzime fata de animale.