anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma numesc Maria si vreau sa va intreb ceva, am o pisica, dar este foarte lenesa! ce trebuie sa fac sa fie mai zbuldarnica? am incercat si un fel de spray care ar putea merge, dar in zadar!

6 răspunsuri:
| Narfundo a răspuns:

Trei pisici se intalnesc intr-o scara de bloc.Acm ce sa faca ele, hai sa isi dovedeasca lenea.Prima:Ba eu sunt asa de lenes incat nu am mancat cand mi-a fost foame. A doua: Ehe, vrajeala.Eu eram infometata rau, m-a luat stapanu, m-a bagat cu capu in castronu de mancare si mi-a fost lene sa deschid gura. Da a 3: Ba ati auzit miorlaiutrile de aseara? cica da ma din asta nu dormeam noi.Eu am fost mah, cand sa ma culc m-am asezat pe un c. i. Da mi-a fosta asa lene incat am dormit asa.

| kr.mdy a răspuns:

Da-i o maslina.

| claudiea79 a răspuns:

Daca ai o mingiuta mica sau un ghem de lina sa vezi ce se joaca...sau faci cu laserul pe perete noaptea fuge toata casa. dar sa nu il bagi in ochii

| sexycutza a răspuns:

Cu un laser incearca nu rezista

| raresel a răspuns:

Mmmm...Am avut si eu tot problema asta si am rezolvat-o :ori pisica ta e in calduri, ori e bolnava...La mine s-a dovedit a fi doar oarbabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poti incerca cu ceva valeriana...chiar si tinctura pe care sa o dai pe o mingiuta.