| DedeDedycz a întrebat:

ma puteti ajuta? Am o nimfa de 4 ani care nu mai vrea sa zboare si tremura tot timpul. Pana acum cateva luni nu ma lasa s-o prind ca sa o bag in colivie atunci cand ii dadeam drumul prin casa, dar acum il pot prinde cu usurinta si nici de cantat nu prea mai canta (de obicei canta foarte frumos, parca era o privighetoare, uneori isi mai zicea si numele dar acum nimic! Decat tipa, adica scoate doar cate un sunet si atat parca ar stiga dupa ajutor). Iar atunci cand sta pe langa mine nu vrea sa ma mai ciuguleasca( asa cum facea de obicei), nu vrea sa se mai joace cu mine, doar sta cuminte si nu vrea sa zboare. Vrea doar sa doarma tot timpul si isi tine aripile intr-un mod ciudat ( adica pana acum nu le tinea asa) adica le tine un pic ridicate la 45 de grade sau uneori parca ii raman blocate deschise ca atunci cand se pregateste sa zboare dar de fapt merge pe jos! Am uitat sa mentionez ca de cand l.am luat ( adica de cand avea el 3 luni) nu mai avea o ghiara, ii era cazuta si nici acum, dupa aproape 4 ani nu i. a crescut la loc! Ce are? Ce ii pot face? Va rog frumos ajutati.ma sunt disperata pentru ca nu vreau sa. l pierd, pentru ca face parte din familie!

1 răspuns:
| nonameanca a răspuns:

Du-o la veterinar, el stie ce mai bine ce sa-i faca
sper sa se faca bine, mie nu mi-a vindecat perusul si a murit sad