| GivingUp a întrebat:

Buna,
Ma puteti ajuta?
Imi doresc mult un animal de companie, stau la bloc si locuiesc cu bunicii mei mama fiind plecata din tara si despartita de tata. As vrea mult sa am cu cine sa ma joc cum ar fi un catelus dar bunicii mei nu sunt de acord ma puteti ajuta dandu-mi sfaturi cum sa ii conving?
Funda pentru raspunsul care ma ajuta mersi mult pupici!:X:*

Răspuns Câştigător
| Bibuşca a răspuns:

Buna!
Cel mai simplu este sa astepti pana vei lua vacanta.Invata foarte bine la scoala ca sa iei locul 1/diploma la scoala.Si sa ii rogi frumos pe bunici sa fie de acord sa-ti ia un caine pentru ca meriti un cadou daca ai luat diploma si ai numai note bune la scoala si spune-le ca numai tu vei avea grija de acel catelus pentru ca vrei sa te joci si tu cu cineva si un caine ti-ar fi de mare folos.
Daca nu vor fi de acord spune-le ca tu esti despartita de parinti si ca ai vrea sa ai un caine.
Daca nu va functiona fii suparata pe ei si numai vorbi cu ei o zi intreaga.
Sau fa-te responsabila fa curat prin casa,fa mancare...
Spune-i ca iti doresti atat de mult ca ei nici nu vor simti ca vor avea un caine. Daca vor spune "nu"spune si tu"dar de ce nu vreti ce este asa de greu daca eu am grija de el asa voi fi imi fericita fiind parinti mei despartiti si voi invata sa fiu mai responsabila avand grija de un suflet"si ei iti vor spune de ce-si doresc. Spunele ca il vei dresa sa nu faca in casa(nevoile) si multe alte chesti.
Ti-as sugera sa-ti iei un caine de talie mica de exemplu:
-Bichon(Bolognez,Maltez,Frise,Havanez)
-Pechinez
-Yorkie
Sau mult mai simplu poti cauta pe internet"caini de talie mica"si sa-ti alegi cainele dorit inimii, tale.
Succes sper sa-i convingi.
Pa, pa!

2 răspunsuri:
| PinkPanther a răspuns:

E mai greu cu catelul la bloc, mai bine te orientezi spe o pisicuta, nu trebuie sa o plimbi in fiecare zi (isi face nevoile la nisisp), pisicile sunt mai curate decat cainii si in plus daca trebuie sa pleci de acasa 2-3 zile poti sa o lasi singura, se descuraca atat timp cat ii lasi destula mancare

| ChriiSsuu a răspuns:

Buna.Ai putea sa le spui ca o sa ai grija de el si vei iesi la plimbare in fiecare zi cu el, vei avea grija sa nu fac a mizerie.stii tu.de astea.Le poti spune ca te-ai plictisit singura mai ales ca parintii tai nu sunt cu tine si ca ai vrea sa ai si tu un prieten de nadejde.