| CookieTsang a întrebat:

Buna,
Majoritatea copiilor/adolescentilor spun ca urasc scoala.
As vrea sa imi dati cateva exemple pentru care detestati scoala.

Eu am curajul sa spun ca imi PLACE scoala.
Ganditi-va un pic, fara scoala :
-nu a-ti mai avea prieteni buni, cu care sa va vedeti in fiecare zi (L-V)
-am fii cu totii niste analfabeti si lumea ar fi un dezastru
-ce ai face toata viata daca n-ai avea scoala, servici? hai ca merge 2-3 zile plimbat, stat la calculator, etc dar, o viata intreaga?!

Astept raspunsurile voastre

Răspuns Câştigător
| Smileee607 a răspuns:

Si eu sunt de acord cu tine adica in vacante ma plictisesc asa in timpul scolii ne jucam prin pauze prin fata blocului etc.
referitor si la fara scoala exista analfabeti care merg si la scoala, se duc doar de frica parintilor si nu stiu cum sa isi scrie numele, da astia sunt copii cu viitoru`n punga sau fara viitor cum vreti sa o luati. deci fara suparare da asta e adevarul.

referitor la porfesorii cineva mi-a spus ca un profesor a zis ca nu se duce 15 minute din ora ca i-au luat din salariu si altcineva ii zice sa nu se duca intr-o ora deloc si restul sa le faca intregi. ce profesori ipocriti

15 răspunsuri:
| Șttefania a răspuns:

Eu nu urasc scoala dar nici nu o iubesc

Si mie imi place ce ai zis tu dau si ce nu imi place :
- Scrisu;
-Invatatul
- Trezirea de dimineata, etc
si ceea ce nu inteleg eu:
Cand vom fi mare de ex ne vom face vetelinar[dau un ex] Ce ne trebuie sa stim despre istoie? Da 3 supra 4 + 3supra 45 =?
Nu ne ajuta.

| Vizitiul a răspuns:

Am inteles, tu nu urasti scoala, dar eu, daca as spune ca o iubesc, as fi ipocrit. O sa-ti dau eu cateva exemple, din care poti deprinde de ce am urat eu scoala:
-profesori nepasatori
-7 ore in fiecare zi (ori dupa 5 ore nu te mai poti concentra, intervine oboseala si esti prezent doar fizic, deci pierdere de vreme in acele 2 ore)
-prea multe materii, nu aveai cum sa fii bun la toate, precum ti se cerea. Eu nu-mi doream sa stiu cate putin din toate, ci sa am cunostinte temeinice in cat mai putine, adica, sa stiu din putine, dar bine.
Daca stau bine sa ma gandesc, pot face scoala si acasa, nu doar indrumat de profesori. Eu am vazut si analfabeti iesiti de pe bancile scolii. N-am zis ca-i rau sa mergi la scoala, nu-i rau deloc. Inveti a socializa, a te integra, etc., dar de invatat, nu doar la scoala poti invata. La final, bag mana in foc si fara sa ma ard. Nu-ti place scoala gratie lectiilor, ci gratie barfelor si nazbatiilor din ore si pauze. Asa eram si eu de multe ori...bine, imi dadeam si silinta cateodata.

| Raton a răspuns:

Eu sunt in clasa a opta pe care o termin intr-o luna. Nu pot spune ca o urasc dar nici ca o iubesc. De ce?
1. unii profesori sunt dea dreptul cretini;
2. n-am invatat nimic de la profesori, ei mi-au dat subiectul eu l-am invatat din carti sau internet;
3.materii cretine: religia(ora de romana pe subiect religios ca asta este), educatia tehnologica, muzica, desenul;

In rest e doar un grup in care mai mult nu se invata, ci doar stam si privim un asa zis profesor care da note pe bani, si caruia ii e mila sa lase un elev repetent desi e mai prost ca un dop.

| CookieTsang explică:

@friday : Nu, nu imi fac prin intermediul scolii.Dar de unde stii. Poate ii cunosteam de dinainte. Si pana la urma ce, si aia sunt prieteni adevarati...

Acum depinde cum judeci.

| anonima15 a răspuns:

1. notele:X le detest.
2.profesorii.
3.invatatul
4.scrisul
toate astea sunt bataii de cap fi serioswinking

| friday a răspuns:

Vaaai,daca tu iti faci prieteni prin intermediul scolii e grav, e ca si cum ai fi silit sa-ti faci prieteni, ti se pune un grup de 20 de copii din care sa-ti alegi. pfff, ce prieteni.
prietenii sunt aia pe care ti-i faci singur oriunde, oricand si in orice circumstanta, nu aia pe care ti-i baga indirect scoala pe gat.

| Catenstein a răspuns:

Daca nu ar exista:
-Note
-Sedinta cu parintii
-Teme
-Profesori Cretini

As iubi scoala!:X...call meu

| BiddySustineCampaniaTPUrevive a răspuns:

Ma bucur ca iti place scoala. Ceea ce ma mira este ca desi pui intrebarea asta scrii,, un pic,, in loc de,, un pic,,, scrii,, a-ti,, in loc de,, ati,,, scrii,, am fii,, in loc de,, am fi,,, scrii,, servici,, in loc de,, serviciu,,!

| traxter a răspuns:

De ce sa mintim?
Eu urasc scoala:
1.Scoala te tampeste
2.Copiii de la scoala majoritatea is niste aroganti bogatani.
3.Profesorii care se cred boss.
4. Dirigintele/Diriginta nebuna care nu intelege nica din problemele tale si tipa mereu.
5.Mutatul dint-o banca in alta:Cand iti gasesti un coleg cu care mai schimbi o vb te schimba repede te pune langa un gras care nu zice nimica (doar glume proaste).

| MasterSpirit a răspuns:

Loooooool,baa! noi nu suntem disperati de facebook si cu prietenii ne intalnim afara in fiecare zi,servici? Omule, nu iti da scoala servici, servici o sa ai numai daca esti educat, si asta inseamna sa te pricepi la ceva anume, nu sa stii ecuatii si teoreme.

| WinterSoldier a răspuns:

Mie imi place foarte mult scoala.
De ce?
1.Deoarece ma intalnesc cu prietenii mei de luni pana vineri
2.Invatam cate ceva nou si nu ramanem fara nicio cunostinta
3.Si daca nu ar exista toate acestea am sta toata ziua in fata calculatorului 24 din 24 de ore zilnic si eu cunosc pe cineva care sta cand are timp liber 12 ore pe calculator!

| PaulVaRoagaMult a răspuns:

Chinuri Urasccc orice ar fiiiiiiii

| counter79 a răspuns:

Sunt cateva motive. Eu personal m-am saturat de SCOALA! de ce? Pt ca: multe materii sunt naspa, dar asta li se datoreaza profesorilor. Profesorii sunt niste prosti! Pe langa asta URAM TEMELE. Foarte mult timp pierdut la scoala: 6 ore+, Materii puse de umplutura ca sa fie ore: P.M.C, Ed. Tehnologica, Educatie Civica, Religie etc... Toate acestea pentru ca traim in Romania!

| diavolulnebun a răspuns:

Fii serios nu mai ai timp de nimic nici sa iti scoti animalul de companie la plimbarewinking.Tu spui asta pentru ca esti clasa 1-4 o sa ajungi in a 8-10 o sa te doara capul tocilarulewinking!

| Cube_You_1995 a răspuns:

Nu ne place pentru ca acolo invatam sa fim trist si apoi se intreaba de ce suntem tristi ne invata sa ii facem si pe alti asa ne invata sa corectam pe alti carora nu o sa le placa uni se sinucid din cauza notelor acolo cel mai des suntem batuti si trolati daca nu sti ce inseamna este sinonim cu a avea pareri negative ne spun nu esti bun esti prost profesori tipa si ne bat daca facem ceva mic si suntem furati