| Anyta69 a întrebat:

Buna,mama mea, are o alergie la pisici și pe motanașul meu în vârstă de 6 ani l-a dat afara din casa. Pe strada. Nici măcar nu m-am întrebat dacă eu sunt de acord sau pot suporta chestia aceasta, sunt stresata și cum vine și iarna îmi este mila de el. El e sperios, nu sta să îl ia nimeni în casa. Odată dat afara fuge și nimeni nu îl mai prinde. Am niste intrebari. El se va descurca pe strada? Pot sta liniștită știind că el e liber? Ii este mai bine așa din moment ce are mai mult spatiu și e liber să facă ce vrea? Vă implor! Sunt extrem de stresata și nu mă pot opri din plâns. Și încă ceva, cum pot trece mai ușor peste așa o despărțire? Îl am de când era un pisoiaș mic cat palma.

3 răspunsuri:
| RoCkKiD a răspuns:

Femeia e alergica, normal ca nu poate suporta sursa alergenului langa ea.

Aceastea fiind spuse, ar fi trebuit totusi sa il trimiteti la niste rude sau prieteni pana ii gaseati alta familie. Daca a fost crescut in casa de mic e putin probabil sa se descurce pe strada pentru ca nu stie unde gaseste mancare si nici nu stie sa se fereasca de caini sau masini deci nu o sa reziste mult. Incearca sa vezi daca il poti gasi si roaga pe cienva sa ti-l tina pana ii gasesti alta familie.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Se va descurca, este in instinct. Trebuia sa te gandesti, insa, la mama ta cand l-ai luat. Mai nou sunt mai importante animalele decat semenii? Mai alesc ca-i mama ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mama ta ar trebui sa conteze putin mai mult pentru tine! happy

Odată dat afara fuge și nimeni nu îl mai prinde. Am niste intrebari. El se v-a descurca pe strada? Pot sta liniștită știind că el e liber? Ii este mai bine așa din moment ce are mai mult spatiu și e liber să facă ce vrea?

Pisicile sunt animale independente, inteligente si destul de adaptabile conditiilor de mediu!
Poate isi va mai prinde cate-un soricel happy, dar ar trebui sa incerci sa-l gasesti si sa-i pui zilnic mancare la poarta!
Cu mancarea ii va fi mai greu! Independenta are happy! Acum din belsug! happy

Sunt extrem de stresata și nu mă pot opri din plâns. Și încă ceva, cum pot trece mai ușor peste așa o despărțire? Îl am de când era un pisoiaș mic cat palma.

Stai linistita, totul va fi ok, cred! Gandeste- te ca totul va fi ok!