Femeia e alergica, normal ca nu poate suporta sursa alergenului langa ea.
Aceastea fiind spuse, ar fi trebuit totusi sa il trimiteti la niste rude sau prieteni pana ii gaseati alta familie. Daca a fost crescut in casa de mic e putin probabil sa se descurce pe strada pentru ca nu stie unde gaseste mancare si nici nu stie sa se fereasca de caini sau masini deci nu o sa reziste mult. Incearca sa vezi daca il poti gasi si roaga pe cienva sa ti-l tina pana ii gasesti alta familie.
Se va descurca, este in instinct. Trebuia sa te gandesti, insa, la mama ta cand l-ai luat. Mai nou sunt mai importante animalele decat semenii? Mai alesc ca-i mama ta.
Mama ta ar trebui sa conteze putin mai mult pentru tine!
Odată dat afara fuge și nimeni nu îl mai prinde. Am niste intrebari. El se v-a descurca pe strada? Pot sta liniștită știind că el e liber? Ii este mai bine așa din moment ce are mai mult spatiu și e liber să facă ce vrea?
Pisicile sunt animale independente, inteligente si destul de adaptabile conditiilor de mediu!
Poate isi va mai prinde cate-un soricel , dar ar trebui sa incerci sa-l gasesti si sa-i pui zilnic mancare la poarta!
Cu mancarea ii va fi mai greu! Independenta are ! Acum din belsug!
Sunt extrem de stresata și nu mă pot opri din plâns. Și încă ceva, cum pot trece mai ușor peste așa o despărțire? Îl am de când era un pisoiaș mic cat palma.
Stai linistita, totul va fi ok, cred! Gandeste- te ca totul va fi ok!
anonim_4396 întreabă: