| LULUTZAwhitYOU a întrebat:

Mereu, cand ma indrept spre scoala, gasesc intr un loc mai retras 3 catelusi micuti(injur de 3-4 poate chiar 5 luni). Mama lor este tot pe acolo.Maine m am hotarat sa iau unul de acolo. Poate spune ti sa nu l indepartez de mami lui si fratiorii, dar ideea e ca ii voi oferi un viitor mai buna.Va avea caldura, htana, un adapost si pe mine.Il voi iubi nespus de mult cu timpul.Ideea e ca eu stau cu tata la bloc. Tata nici nu o sa vrea sa auda, cred.Nu stiu cum sa l conving.Ideea e ca am mai avut un caine, cer e ca era de rasa, dar cand l am cumparat era plin de pureci.Si abstract e ca, chiar tata mi l a cumparat.Deci cum sa l conving? Niste argumente, ceva? Sunt dispusa sa trec si la fapt! As face orice pentru acel cutzupuppy dog eyes Oh inca o informatie folositoare, pe 29 e ziua tateibig grin

7 răspunsuri:
| dracu14 a răspuns:

La 4 luni e maricel,il poti lua de langa mama,este mai bine sa il ei decat sa creasca pe strazi si sa moara otravit sau ars cu soda caustica, sau dupa ce mananca carne cu cioburi de sticla.cel mai bine este sa discuti cu tatal tau, daca ati mai avut caine nu vad de ce nu ar accepta, promite-i ca vei avea grija de el si ca iti asumi responsabilitatile cresterii unui caine, eventual sa ai arati si o poza cu catelul.bafta!

| LULUTZAwhitYOU explică (pentru dracu14):

Faza e ca nu am avut numai un caine:-s ci 6laughingDoar de fiecare data am dat gresisadNu am avut grija de ei deloc.Dar acum m am schimbat si imi pot asuma responsabilitatea. Tata nu o sa ma creada, asa i am spus mereu

| annaangel17 a răspuns:

Ii promiti ca vei invata bine la scoala. Ii spui ca vei avea grija de catel, il vei spala, il vei da cu spray antipurici si il vei scoate la plimbare.Insa ca sa il iei de langa fratii si mama lui, fii sigura intai ca mama sa plece mai departe, caci daca te vede ca il furi, s-ar putea sa te muste. Sper ca ti-am fost de folos

| LULUTZAwhitYOU explică (pentru annaangel17):

Mersilove struckAstept mai multe variante si le voi incerca pe toatelaughingInclusiv pe ata:XMama lui nu ma musca pentru ca e fricoasa:-s

| dracu14 a răspuns (pentru annaangel17):

Cainele nu ataca decat daca e amenintat, nu stiu cum dar cainele simte cand ai intentii bune sau mai ``rele``, de exemplu la blocul meu este o catea cu pui, cateaua a muscat vreo 5 vecini si un adolescent, ironic nu si pe mine care ma joc zi de zi cu puii ei si cu ea...

| annaangel17 a răspuns:

Nu poti stii instinctele cainelui.Si eu am avut un caine fricos, si cand m-am apropiat de puii lui, era sa ma muste :l

| allex20n a răspuns:

Buna! bine faci ca vrei sa il iei. si mie imi plac cainii, dar nu am unul, pentru ca parintii nici nu vor sa auda laughing mda m-am obisnuit cu ideea... intreaba-l daca isi mai aduce aminte cand ti-a adus cainele acela, apoi spune-i ca iti doresti mult un caine si ca ai vazut unul frumos si ai vrea sa aduci acasa. spune-i ca macar cateva saptamani si daca nu o sa ii placa o sa renunti la el... sper sa mearga big grin